Home / Project / Full Colour Wall Prints

Full colour wall prints

Full colour wall prints zijn een leuke manier om uw interieur een spectaculaire restyling te geven.

Wij gebruiken hiervoor verschillende materialen afhankelijk van de ondergrond. Als de wand heel glad gestuuct is kunnen we gebruik maken van zelfklevend textielbehang, dat verkrijgbaar is in verschillende soorten relieuml;f voor als u bijvoorbeeld een stuuc- of betoneffect wilt, of zelfklevend vinyl dat we voorzien van beschermend glans- of matlaminaat. Deze materialen worden geleverd op rol en bij ons full colour geprint maar hebben dus wel een maximale breedte waardoor de wall print in banen wordt aangebracht.

Deze wallprint is gemaakt uit één stuk en geprint op Air Tex. Airtex is de perfecte vervanger van vinyl of papieren behang. Geen wonder: Airtex is niet alleen goedkoper, maar beschikt ook nog eens over een grotere kleurkracht. De kleuren spatten van de wand! Bovendien is Airtex eenvoudig én naadloos aan te brengen met gewone behanglijm, dankzij de gigantische printafmeting tot wel 5x45m uit één stuk. En dat is nog niet alles: het materiaal scheurt niet, kreukt niet, is eenvoudig schoon te maken, brandvertragend en krasvast.

Wilt u ook een wall print op uw kantoor, in de kantine of gewoon thuis? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of advies.

Echte impact maken met
een visueel ontwerp?

Of je nu zelf een ontwerp aanlevert of ons aan het denken zet:
TintTotaal brengt jouw visueel ontwerp tot leven! Deel je wens of idee met het team en je hoort snel van ons!
Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl