Home / Project / Movingup Met Nieuwe Gevelreclame

MovingUp met nieuwe gevelreclame

Gevelreclame voor het gebouw van Stichting MovingUp is een belangrijk onderdeel van de zichtbaarheid. Het is een ruimte voor het plaatsen van reclame, die gezien wordt door de meerderheid van de mensen die door het gebied lopen waar het geplaatst is. TintTotaal heeft Freesletters op de gevel geplaatst wat een fraai 3D effect geeft van de bedrijfsnaam en logo. De letters hebben een in het oog springend kleurverloop en zijn met afstandhouders op de gevel gemonteerd.

Wat is gevelreclame?

Gevelreclame is reclame die op de gevels wordt aangebracht. Het kan een afbeelding zijn van een logo voor een kantoor, winkel of magazijn. De gevelreclame kan ook een patroon zijn met een willekeurige vorm, tekst of foto. Deze vorm van reclame is al in gebruik sinds de oudheid en werd gepopulariseerd in de 19e eeuw. Toen was er namelijk behoefte om nieuwe klanten aan te trekken voor bedrijven.

Waarom je voor gevelreclame moet kiezen.

Gevelreclame is een relatief goedkope manier om reclame te maken voor jouw bedrijf. Het is altijd zichtbaar, dus het kan gezien worden door iedereen die langs jouw winkel of kantoor komt. Je hebt de kans om potentiële klanten te bereiken wanneer zij (toevallig) in de buurt zijn. Het grootste voordeel van gevelreclame is dat het eindeloze mogelijkheden heeft en nooit verouderd zal raken omdat het altijd zichtbaar is. In de regel zijn mensen niet geïnteresseerd als ze op weg naar huis zijn van hun werk of op vakantie. Ze willen gewoon ontspannen en genieten voordat ze weer naar huis gaan. Dit betekent dat als je een vestiging hebt die bij deze stemming passen, deze vorm van reclame zeker helpen om de interesse van (potentiële) klanten te wekken!

Een andere goede reden om gevelreclame te gebruiken is dat het een professionele uitstraling heeft. De naam van jouw bedrijf kan in grote letters op de gevel van jouw winkel of kantoor worden weergegeven. Iedereen weet dan wie jij bent en eventueel welke producten of diensten jij aanbiedt. Deze vorm van reclame is ook perfect voor bedrijven met beperkte ruimte. Het bord zal slechts een klein deel van de voorgevel in beslag nemen.

Eindeloos veel mogelijkheden.

Gevelreclame is een vorm van gebouwdecoratie die het mogelijk maakt jouw merk van buitenaf te zien. Het kan een afbeelding zijn van een logo of een patroon met een willekeurige vorm, tekst of foto. De gevel bevindt zich aan de voorkant van het gebouw, zodat het uitzicht van buitenaf zichtbaar is. Deze vorm van reclame komt veel voor in steden waar veel hoogbouw en wolkenkrabbers zijn.

De voordelen van gevelreclame zijn dat zij snel en goedkoop kan worden gemaakt. Het is ook goedkoper dan andere vormen van reclame omdat er geen dure apparatuur of arbeiders voor nodig zijn die de hele dag werken. Deze vorm van reclame heeft geen ruimte nodig om te worden aangebracht (in tegenstelling tot reclameborden) en de inhoud op gevels kan gemakkelijk worden gewijzigd.

Bij TintTotaal doen we alles op het gebied van signen, gevelreclame, autobestickering, raamfolie, print– en digitale reclame. Wij beschikken over een ervaren designteam met eigen studio, daarom leveren wij opdracht snel en gedetailleerd. Omdat het gehele proces binnenshuis plaatsvindt, kunnen we de beste prijs/kwaliteit garanderen.

Geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Echte impact maken met
een visueel ontwerp?

Of je nu zelf een ontwerp aanlevert of ons aan het denken zet:
TintTotaal brengt jouw visueel ontwerp tot leven! Deel je wens of idee met het team en je hoort snel van ons!
Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl