Home / Project / Twee Gloednieuwe Erox Campers

Twee gloednieuwe Erox Campers

Bij TintTotaal hebben we niet één maar twee campers gewrapt in een eigen design. Een paar maanden geleden deelden we al het verhaal dat we een Fiat Ducato van een sprankelend nieuw uiterlijk hadden voorzien. Dat verhaal kunt u hier lezen. Maar daar bleef het niet bij! Ook zijn tweelingbroer kwam naar ons toe en dat hebben we moeiteloos kunnen namaken. Camperaars, waar wacht u nog op?

Wat is een camperwrap?

Bij een camperwrap wordt jouw camper als het ware ingepakt met een speciale, geschikte vinylfolie. Deze folie is UV-bestendig en krasvast, en kan dus de duurzaamheid van jouw investering verlengen door extra bescherming te bieden aan de originele laklaag.

Camperwrap kleuren

De Citroen Jumper camper en de Pössl Summit 640 buscamper zijn voorzien van custom design wrap. Met een oppervlakte van ongeveer 32 vierkante meter per camper lijkt het een hele klus om dit tot een goed einde te brengen. Toch is het TintTotaal gelukt dankzij de ervaren grafisch ontwerper en vakbekwame monteurs, die al eerder ervaring hadden met het wrappen van een groot voertuig. De zelfklevende cast wrapping vinyl folie werd gebruikt van de merken 3M en Oracal. De matte groene kleur is uit de 3M 2080 serie en heet: Matt Military Green. De oranje kleur is uit de Oracal 970RA serie en heet: Matt Copper.

Andere werkzaamheden naast de Camperwrap

Voor de uitvoering werden alle exterieure delen gedemonteerd, behalve het dak. Alle buitenbeslag, lijstwerk en WC-klep werden gespoten, omdat de kwaliteit dan beter behouden blijft dan wanneer ze gewrapt worden. Het bijzondere aan de voorbumper en de voorste wielkastlijst is dat deze gemaakt zijn van polystyreen kunststof. Dit materiaal is daarom gespoten en voorzien van een extra beschermende laag Paint Protection Film-folie. Verder zijn de lichten en reflectoren ‘gesmoked’ met een tint donkerder (beschermende) folie. Dit ziet er niet alleen stoerder uit, maar beschermt de lampen ook tegen steenslag. Ook zijn de 16-inch wielen in satijnzwart gecoat en zijn de voorportierruiten en voorruit geblindeerd met 80% warmtereflecterende raamfolie van Xpel. Als finishing touch zijn de remklauwen in de kleur oranje gecoat.

Waarom je voor TintTotaal moet kiezen.

Bij TintTotaal doen we alles op het gebied van sign, gevelreclame, autobestickering, raamfolie, print– en digitale reclame. Wij beschikken over een ervaren designteam en een in-house studio, daarom leveren wij projecten snel en gedetailleerd. Omdat het gehele proces binnenshuis plaatsvindt, kunnen wij de beste prijs/kwaliteit garanderen.

Geïnteresseerd in één onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Echte impact maken met
een visueel ontwerp?

Of je nu zelf een ontwerp aanlevert of ons aan het denken zet:
TintTotaal brengt jouw visueel ontwerp tot leven! Deel je wens of idee met het team en je hoort snel van ons!
Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl