Home / Raamfolie / Zonwerende Folie

Zonwerende folie

303 Google reviews 4.8Ster icoonSter icoonSter icoonSter icoonSter icoon

Hoog kwaliteit materiaal

Vakkundige afwerking

15+ jaar ervaring

Tinttotaal werknemer die een auto wrapt

Zonwerende folie: beter beschermd tegen zonlicht en warmte

Zonwerende folie is dé oplossing tegen zonlicht en warmte. Deze raamfolie -ook wel spiegelfolie genoemd- is een flinterdunne folie waarin gemetalliseerde moleculen zijn verwerkt die voor een hoge warmtewering, inkijkwering of UV-wering zorgen.

In welke hoeveelheid iets wordt geweerd, heeft te maken met het type metaal en de hoeveelheid die wordt gebruikt. Gemetalliseerde folies hebben een reflecterende eigenschap, waardoor het licht wordt teruggekaatst en er minder schadelijk zonlicht wordt doorgelaten.

Voor elk doeleinde

Er bestaan verschillende soorten glasfolies voor diverse doeleinden. De meest gebruikte glasfolie is de zon- en warmtewerende folie. Deze zonwerende folie is leverbaar met of zonder spiegeleffect en is verkrijgbaar in diverse kleuren zodat ze altijd bij de gevel en stijl van een bedrijfspand, kantoor of woonhuis passen.

De meeste glasfolies hebben meerdere functies. Zo heeft UV-werende folie tevens zon- en warmtewerende eigenschappen en veiligheidsfolie tevens UV-werende eigenschappen. Door het aanbrengen van glasfolie kun je niet alleen het hinderlijke zonlicht reduceren, ook kun je de warmte van het zonlicht verminderen, wat uiteindelijk bijdraagt aan een prettiger werkklimaat. Bij gebruik van de juiste zon- en warmtewerende folie is de aanschaf van airconditioning zelfs overbodig!

Tinttotaal werknemer die een auto wrapt
Tinttotaal werknemer die een auto wrapt

Onderhoudsvrij

Een groot voordeel van glasfolie is dat het daglicht normaal wordt doorgelaten, maar tegelijkertijd hinderlijke schitteringen van zonlicht worden tegengehouden. De lamellen hoeven op een zonnige dag dus niet meer gesloten te worden, waardoor het binnen overdag niet langer donker hoeft te zijn.

Een ander voordeel van glasfolie is dat het onderhoudsvrij is en niet verkleurt zoals bij vele andere zonneschermen en gordijnen wel het geval kan zijn. Grote schoonmaakacties zoals het schoonmaken van (horizontale) lamellen en het wassen van gordijnen en vitrages zijn verleden tijd.

Doordat de glasfolie is voorzien van een krasvaste coating zal de glasfolie niet beschadigen en kunnen de ramen normaal gewassen worden, echter zonder borstel of schuurmiddel! We raden aan op te passen voor zandkorrels, oude verharde rubberen ruitenwissers en andere scherpe gereedschappen die beschadigingen kunnen veroorzaken en adviseren bovendien geen chemische schoonmaakmiddelen te gebruiken.

De voordelen van zonwerende en warmtewerende glasfolie op een rijtje:

Waarom kiezen voor onze zonwerende folie?
Check

Prettig binnenklimaat doordat de raamfolie tot 80% van de zonnewarmte tegenhoudt

Check
Tegengaan van verkleuring doordat de raamfolie tot 99% van de schadelijke UV-stralen tegenhoudt
Check
Een gemiddelde besparing van 5% op energieverbruik door isolerende werking
Tinttotaal werknemer die een auto wrapt
Werkwijze TintTotaal

Hoe wij tewerk gaan

Tinttotaal-stap1

Stap 1

Advies

Onze sign specialisten behandelen iedere aanvraag met uiterste zorg en voorzien deze van het juiste advies. Wij houden rekening met de situatie, soort uiting en uw budget.

Stap 2

Ontwerp

Ideeën omzetten naar een beeld dat is de passie van onze creatieve grafische vormgevers. Wij creëren uw boodschap naar een onderscheidend ontwerp.
Garden Chief bbq vlees close-up
Garden Chief buitenkeuken render

Stap 3

Productie

Wij beschikken over een eigen productie met modernste machines. Hiermee combineren wij de hoogste kwaliteit producten met snelle levertijden.

Stap 4

Montage

Onze monteurs zijn speciaal opgeleid voor het monteren van Reclame & Sign producten. Wij zijn een SI’BON gecertificeerd Erkend Sign bedrijf en daarmee heeft u keurmerk voor 100% klanttevredenheid.
Garden Chief bbq vlees close-up

Wij hebben gewerkt voor 100+
grote en kleine bedrijven

303 Google reviews 4.8Ster icoonSter icoonSter icoonSter icoonSter icoon
303 Google reviews 4.8Ster icoonSter icoonSter icoonSter icoonSter icoon

Inspiratie zonwerende folie

Laatste nieuws

Echte impact maken met
een visueel ontwerp?

Of je nu zelf een ontwerp aanlevert of ons aan het denken zet:
TintTotaal brengt jouw visueel ontwerp tot leven! Deel je wens of idee met het team en je hoort snel van ons!
Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl