Home / Project / Fleetmarking Bavaria Radler 00

Fleetmarking Bavaria Radler 0,0%

In opdracht van Start The Chase mocht Tinttotaal de fleetmarking ter ere van het lanceren van Bavaria Radler 0,0% Apple verzorgen. Bavaria 0.0% Radler Apple is een verfrissende mix van alcoholvrij bier en appellimonade.

Google reviews Ster icoonSter icoonSter icoonSter icoonSter icoon
Hoog kwaliteit materiaal
Vakkundige afwerking
15+ jaar ervaring

Hiervoor hebben wij een Mercedes Sprinter geheel full color gewrapt. Bij het wrappen, het woord zegt het al, pakken we uw auto in. Dat wordt met de volgende stappen gerealisserd: • Nadat het design gemaakt is op schaal van 1:30 worden de bestanden op schaal gemaakt met hoge resolutie beelden. • De bestanden worden in onze studio klaargemaakt om te printen op onze Roland printer en geprint op zelfklevend polymeer vinyl en dan voorzien van een beschermend glanslaminaat • In onze productieruimte worden de stickers gereed gemaakt voor montage, deze worden voorzien van zogenaamde applicatiefolie • De stickers worden nu eerst ter controle uitgehangen in onze montageruimte omdat het in banen geprint wordt • Als de bus geheel schoon en ontvet is gaan onze car wrappers de stickers positioneren door middel van magneten en daarna gaat de backing van de stickers er in delen af en wordt het vinyl op de bus geplakt, dan kan de applicatiefolie eraf • Geen enkele bus is geheel glad, daarom wordt het vinyl ingefohnd in alle randen en hoeken. Dit is een zeer secuur werk dat precies op de juiste temperatuur en gedurende de juiste tijd moet gebeuren U leest het al; al met al een flinke klus maar het is altijd een trots gevoel om het eindresultaat dan te zien! De mogelijkheden met wrappen zijn vrijwel eindeloos. Het kan zoals hier in full colour met glanslaminaat maar bijvoorbeeld ook met mat laminaat. Of in een of meerdere kleuren, glans of mat. Tegenwoordig is het ook populair om een deel van de auto te laten inpakken. De motorkap of het dak in een opvallende dieren- of camouflageprint bijvoorbeeld. Voor meer informatie over wrappen of het bekijken van stalen van verschillende folies kom gerust eens langs in onze showroom!

Wat hebben we uitgevoerd uitgevoerd

Michiel van Tinttotaal

Jouw hulpmiddel op het gebied van visuele communicatie

TintTotaal is een Visueel Print & Montagebedrijf met specialistische kennis. Perfectie is onze standaard. Wij garanderen 100% het best haalbare resultaat tegen eerlijke prijzen, waarbij we zoveel mogelijk gebruik maken van duurzame materialen.

Interesse in een van onze oplossingen? Vraag vooral een vrijblijvende offerte aan en je hoort diezelfde week nog van ons. Praten over een samenwerking? Alles begint bij een kop koffie! Onze vakmensen denken graag met je mee!

Echte impact maken met
een visueel ontwerp?

Of je nu zelf een ontwerp aanlevert of ons aan het denken zet:
TintTotaal brengt jouw visueel ontwerp tot leven! Deel je wens of idee met het team en je hoort snel van ons!
Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl