Home / Project / Forged Carbon Fiber Wrap 2019

Forged Carbon Fiber Wrap 2019

Forged Carbon Fiber
Een paar jaar geleden begon Lamborghini te onderzoeken hoe ze hun toch al snelle auto’s nog sneller konden maken. Er zijn slechts twee manieren om een ​​sportwagen sneller te maken: een efficiëntere, krachtigere motor maken of de auto lichter maken. Omdat hun motoren al zo goed als mogelijk zijn besloten ze hun aandacht te richten op het laatste.

Forged Carbon Fiber Ontwikkeling
Voer carbon fiber in. Supersterk en ongelooflijk licht van gewicht, carbon fiber is precies het materiaal voor de klus, maar de typische weefpatroon konden slechts een beperkt aantal vormen maken. Om dit probleem op te lossen, ontwikkelde Lamborghini een proces waarmee 3D vormen konden worden gesmeed; het nieuwe proces leidde naast meer flexibiliteit ook tot vervanging van het standaard weefpatroon.

Forged Carbon Fiber folie
Doordat deze technologie nog vrij nieuw is, leidt ertoe dat Forged Carbon Fiber folie nog ontzettend schaars op de markt is en al helemaal in Europa. We zien dat er toch wel veel vraag is naar deze nieuwe look, vandaar dat we in-house ons eigen design hebben toegepast.

Een meer premium look
Deze look is volgens ons een uitstekende vervanger van het huidige ‘weefpatroon’ mocht je daarop uitgekeken zijn. De Forged Carbon Fiber heeft toch een wat meer tijdloze en Alien look. Ook creëert dit zeker in combinatie met donkere kleuren een erg premium look voor je auto. Zeker wanneer je het toepast op je deurhendels, spoiler, dak of splitters rondom de auto. Zo onderscheid je je enorm van de rest. Een auto met een matte of satijn afwerking werkt ook erg goed samen met de wrap aangezien deze een matte finish heeft.

Social Media
Video’s en foto’s met deze nieuwe Forged Carbon Fiber zullen binnenkort ook beschikbaar zijn op onze Instagram pagina en YouTube kanaal. Zo krijg je een goed beeld te zien hoe de wrap eruit zal zien bij specifieke modellen auto’s en motoren.

Echte impact maken met
een visueel ontwerp?

Of je nu zelf een ontwerp aanlevert of ons aan het denken zet:
TintTotaal brengt jouw visueel ontwerp tot leven! Deel je wens of idee met het team en je hoort snel van ons!
Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl