Home / Gebouw En Terrein / Raambestickering

Raam stickers

Google reviews Ster icoonSter icoonSter icoonSter icoonSter icoon

Hoog kwaliteit materiaal

Vakkundige afwerking

15+ jaar ervaring

Tinttotaal werknemer die een auto wrapt

Raam bestickeren

Raambelettering is meer dan alleen een vorm van decoratie. Van oudsher hebben winkels, kroegen en talloze andere bedrijven raambelettering op de ramen. Daarmee vestigen ze de aandacht op hun bestaan en trekken ze klanten aan. Diezelfde belettering werkt nog altijd het allerbeste.

Opvallen met raam reclame

Een opvallende belettering op een raam of etalage trekt nou eenmaal snel de aandacht. TintTotaal Reclame verzorgt deze vorm van raambelettering voor vele ondernemers als onderdeel van gevelreclame.
Tinttotaal werknemer die een auto wrapt
Tinttotaal werknemer die een auto wrapt

Stickers voor het raam

Wij hebben zeer ruime keuze uit mogelijkheden en materialen. Zo kan een raam geheel beplakt worden met een folie variërend in licht- en zicht-doorlatendheid, al dan niet voorzien van uitsparingen of een full colour bedrukking.

Raam belettering

Ook werken wij vaak met verschillende folies waaruit logo’s en teksten bijvoorbeeld contour gesneden worden, waardoor de rest van het raam gewoon door zichtbaar blijft. Wel zo handig bij een etalageruit waar een reclameboodschap op moet maar mensen toch naar binnen moeten kunnen blijven kijken.

Plakletters raam

Ook privacy of zonwering kan een goede reden zijn voor raambestickering, of wat ook vaak voorkomt: een tijdelijke raambestickering met een aankondiging van een opening tijdens de verbouwing van een pand. Hiervoor gebruiken wij een folie die weer makkelijk te verwijderen is.

Raam laten bestickeren door TintTotaal

Niet elk bedrijf heeft een etalage met producten. Met name voor bedrijven die dat niet hebben is belettering op de ramen erg interessant. Het is relatief goedkoop en daarnaast ook erg effectief. Bovendien geeft een goed ontwerp meteen wat kleur aan de omgeving.

Reclame belettering

Onze ervaren ontwerpers in de dtp-studio helpen graag met een opvallend ontwerp voor de raambelettering, al dan niet als onderdeel van de gehele gevelreclame. Naast deze vorm hebben we nog veel meer opties voor een optimale zichtbaarheid. Wat te denken van alle soorten raamfolie, freesletters, lichtreclame en zelfs wallprints en de complete voertuigreclame.

Raamstickers van alle soorten en maten

Op onze website kunnen we niet alles plaatsen over raambelettering en vooral de verschillende materialen kunnen we het beste laten zien in onze showroom. Het product heeft namelijk ook veel verschillende namen. Ook voor raamstickers, letterstickers en plakletters ben je welkom in de showroom. Neem gerust contact met ons op. We vertellen dan alles over deze prachtige vorm van reclame en de brede mogelijkheden in de keuze van en/of combineren van de folies.
Tinttotaal werknemer die een auto wrapt
Tinttotaal werknemer die een auto wrapt

De voordelen van raam stickers op een rijtje:

Waarom kiezen voor raambelettering?
Check
Meer zichtbaarheid in de omgeving van je bedrijf
Check
Een sterker merkimago
Check
Een professionele uitstraling
Check
Meer zichtbaarheid leidt tot meer verkoop en omzet
Check
Raambestickering kan flexibel worden ingezet en weer worden weggehaald
Check
Lage kosten in vergelijking met andere buitenreclame
Werkwijze TintTotaal

Hoe wij tewerk gaan

Tinttotaal-stap1

Stap 1

Advies

Onze sign specialisten behandelen iedere aanvraag met uiterste zorg en voorzien deze van het juiste advies. Wij houden rekening met de situatie, soort uiting en uw budget.

Stap 2

Ontwerp

Ideeën omzetten naar een beeld dat is de passie van onze creatieve grafische vormgevers. Wij creëren uw boodschap naar een onderscheidend ontwerp.
Garden Chief bbq vlees close-up
Garden Chief buitenkeuken render

Stap 3

Productie

Wij beschikken over een eigen productie met modernste machines. Hiermee combineren wij de hoogste kwaliteit producten met snelle levertijden.

Stap 4

Montage

Onze monteurs zijn speciaal opgeleid voor het monteren van Reclame & Sign producten. Wij zijn een SI’BON gecertificeerd Erkend Sign bedrijf en daarmee heeft u keurmerk voor 100% klanttevredenheid.
Garden Chief bbq vlees close-up

Wij hebben gewerkt voor 100+
grote en kleine bedrijven

Google reviews Ster icoonSter icoonSter icoonSter icoonSter icoon
Google reviews Ster icoonSter icoonSter icoonSter icoonSter icoon

Inspiratie voor raambestickering

Laatste nieuws

Echte impact maken met
een visueel ontwerp?

Of je nu zelf een ontwerp aanlevert of ons aan het denken zet:
TintTotaal brengt jouw visueel ontwerp tot leven! Deel je wens of idee met het team en je hoort snel van ons!
Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl