Home / Gebouw En Terrein / Bewegwijzering

Bewegwijzering

303 Google reviews 4.8Ster icoonSter icoonSter icoonSter icoonSter icoon

Hoog kwaliteit materiaal

Vakkundige afwerking

15+ jaar ervaring

Tinttotaal werknemer die een auto wrapt

Bewegwijzering borden

Klanten en bezoekers een goed en comfortabel gevoel geven? Bewegwijzering is van essentieel belang als het gaat om duidelijkheid voor de klant en een fijne klantbeleving. Daarom biedt TintTotaal bewegwijzeringssystemen voor zowel binnen- als buitengebruik.

Wayfinding

Bewegwijzering, ook wel wayfinding genoemd, maakt het voor personeel en bezoekers duidelijk waar ze moeten zijn. Door gebruik te maken van bewegwijzering zoals borden en stickers, help je jouw klanten en bezoekers de juiste richting te vinden in een pand of locatie.

Bewegwijzering voor binnen

Het vinden van de weg in een onbekende ruimte kan soms voor frustratie zorgen, zeker als mensen verdwalen. Kiezen voor wayfinding brengt daarom veel voordelen met zich mee en zorgt voor een professionele uitstraling, een beter imago voor je organisatie en tevreden bezoekers die hun looproute eenvoudig weten te vinden.

Bewegwijzering bordjes

Bij TintTotaal voorzien we jouw pand of locatie voor een effectieve bewegwijzering. Wij verzorgen de productie tot aan volledige montage, en uiteraard in de huisstijl van jouw organisatie.

Reclameborden

TintTotaal voorziet ook in reclameborden, zowel binnen als buiten bedrijfsgebouwen. Reclameborden hebben 2 doelen: opvallen en een boodschap overbrengen. Een effectief reclamebord ziet er goed uit en ondersteunt de boodschap van de onderneming. Bij de ingang van een gebouw hoort een opvallend naambord met een bijbehorend logo. TintTotaal ontwerpt en produceert naamborden die de ingang van het pand verfraaien en zichtbaar verduidelijken.
Tinttotaal werknemer die een auto wrapt
Tinttotaal werknemer die een auto wrapt

Het beste van wayfinding en houten bewegwijzering

Elk pand of kantoor verdient een persoonlijke aanpak. Bij TintTotaal denken we dan ook graag mee. Neem gerust een aantal foto’s mee van je werkomgeving. Zo krijgen wij een beeld van de sfeer en kunnen wij het beste advies geven. We leggen altijd verschillende opties en mogelijkheden voor.

Kantoor bewegwijzering

Goede bewegwijzering en reclameborden geven klanten en bezoekers een goed gevoel. Het biedt een zekere vorm van comfort. En wat doen mensen die zich comfortabel voelen? Die blijven hangen. Ze komen terug en maken beslissingen die gunstig zijn voor jouw bedrijf. Bewegwijzering is dus een mooie investering in het welzijn van je organisatie.

De voordelen van bewegwijzering op een rijtje:

Waarom kiezen voor bewegwijzering en wayfinding?
Check
Het biedt overzicht en duidelijkheid
Check
Signalen en tekeningen geven het gevoel van controle en veiligheid
Check
Minder frustratie en tijdverlies
Check
Een betere gebruikerservaring
Check
Meer veiligheid en een beter merkimago
Tinttotaal werknemer die een auto wrapt
Werkwijze TintTotaal

Hoe wij tewerk gaan

Tinttotaal-stap1

Stap 1

Advies

Onze sign specialisten behandelen iedere aanvraag met uiterste zorg en voorzien deze van het juiste advies. Wij houden rekening met de situatie, soort uiting en uw budget.

Stap 2

Ontwerp

Ideeën omzetten naar een beeld dat is de passie van onze creatieve grafische vormgevers. Wij creëren uw boodschap naar een onderscheidend ontwerp.
Garden Chief bbq vlees close-up
Garden Chief buitenkeuken render

Stap 3

Productie

Wij beschikken over een eigen productie met modernste machines. Hiermee combineren wij de hoogste kwaliteit producten met snelle levertijden.

Stap 4

Montage

Onze monteurs zijn speciaal opgeleid voor het monteren van Reclame & Sign producten. Wij zijn een SI’BON gecertificeerd Erkend Sign bedrijf en daarmee heeft u keurmerk voor 100% klanttevredenheid.
Garden Chief bbq vlees close-up

Wij hebben gewerkt voor 100+
grote en kleine bedrijven

303 Google reviews 4.8Ster icoonSter icoonSter icoonSter icoonSter icoon
303 Google reviews 4.8Ster icoonSter icoonSter icoonSter icoonSter icoon

Inspiratie voor wegbewijzering

Laatste nieuws

Echte impact maken met
een visueel ontwerp?

Of je nu zelf een ontwerp aanlevert of ons aan het denken zet:
TintTotaal brengt jouw visueel ontwerp tot leven! Deel je wens of idee met het team en je hoort snel van ons!
Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl