Home / Interieur / Kantoorraamfolie

Kantoor Raamfolie

Google reviews Ster icoonSter icoonSter icoonSter icoonSter icoon

Hoog kwaliteit materiaal

Vakkundige afwerking

15+ jaar ervaring

Tinttotaal werknemer die een auto wrapt

Een werkruimte met privacy raamfolie

Wat is de beste manier om comfort, focus en veiligheid te bieden in een kantoorruimte? Juist, raamfolie! Het biedt niet alleen privacy, maar zorgt ook nog eens voor behoud van de temperatuur. Zonlicht wordt namelijk gedimd. Raamfolie is een ideale optie voor bedrijven die lawaai, drukte en blikken van buitenaf willen weren.

Zonwerende raamfolie

Zoek je een slimme oplossing om nieuwsgierige blikken buiten te houden, zonder in te leveren op natuurlijk licht? Met onze raamfolie creëer jij een ruimte waar concentratie en rust samenkomen. Het filtert niet alleen de zonnestralen, maar garandeert ook jouw privacy. Perfect voor als je ongestoord wilt werken, maar toch verbonden wilt blijven met de buitenwereld. En het mooiste? Het is eenvoudig aan te brengen. Vraag vandaag nog jouw offerte aan en maak van jouw kantoor een bastion van focus en efficiëntie.
Tinttotaal werknemer die een auto wrapt
Tinttotaal werknemer die een auto wrapt

Privacy folie voor een raam

Frezen is een verspanende bewerking waarbij met gebruik van een roterend gereedschap, de frees, materiaal wordt uitgesneden. Frezen wordt gedaan op een freesmachine, die computergestuurd is waardoor heel precieze en complexe vormen gefreesd kunnen worden.

Folie voor ramen tegen inkijk

Een ander belangrijk voordeel van kantoor raamfolie is dat het de esthetiek van een kantoor verbetert. Er zijn verschillende soorten raamfolie beschikbaar. Getinte, gegraveerde en bedrukte folies bijvoorbeeld. Deze folies geven ramen een unieke uitstraling en werken versterkend voor je merk.

Privacy folie tegen inkijk

Raamfolie zorgt ook voor sfeer binnen een bedrijf. Wil je werkruimtes afschermen van een wandelgang, of andere kantoren? Met raamfolie sla je twee vliegen in één klap: je creëert privacy en ook meteen een leuk interieurontwerp. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bij TintTotaal denken we graag mee. Wat de wensen en behoeften van je bedrijf ook zijn, wij gaan graag met je in gesprek.

Freesletters met raamfolie

Vaak worden delen van de toplaag voorzien van bestickering, bijvoorbeeld als er een element in het logo zit dat full colour uitgevoerd moet worden omdat het multi color is of als er een verloop in kleur in is verwerkt. Heb je een goed idee voor freesletters? Onze ervaren studio maakt er graag een gaaf ontwerp van en een niet van echt te onderscheiden impressie van hoe het eindresultaat zal zijn. Als het ontwerp gefinaliseerd is, kunnen we de letters snel produceren. Doorgaans binnen 5-7 werkdagen. Onze vakkundige monteurs monteren de letters graag op de gevel of binnenwand. Maar uiteraard zijn er meer opties. Bijvoorbeeld freesletters op plexiglas. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

De voordelen van kantoor raamfolie op een rijtje:

Waarom kiezen voor raamfolie?
Check
Het geeft je medewerkers privacy en focus
Check
Raamfolie reguleert kamertemperatuur
Check
Een kantoor krijgt sfeer en stijl
Check
Raamfolie naar buiten werkt als reclame
Check
Geproduceerd van duurzaam materiaal
Check
Geproduceerd van duurzaam materiaal
Tinttotaal werknemer die een auto wrapt
Werkwijze TintTotaal

Hoe wij tewerk gaan

Tinttotaal-stap1

Stap 1

Advies

Onze sign specialisten behandelen iedere aanvraag met uiterste zorg en voorzien deze van het juiste advies. Wij houden rekening met de situatie, soort uiting en uw budget.

Stap 2

Ontwerp

Ideeën omzetten naar een beeld dat is de passie van onze creatieve grafische vormgevers. Wij creëren uw boodschap naar een onderscheidend ontwerp.
Garden Chief bbq vlees close-up
Garden Chief buitenkeuken render

Stap 3

Productie

Wij beschikken over een eigen productie met modernste machines. Hiermee combineren wij de hoogste kwaliteit producten met snelle levertijden.

Stap 4

Montage

Onze monteurs zijn speciaal opgeleid voor het monteren van Reclame & Sign producten. Wij zijn een SI’BON gecertificeerd Erkend Sign bedrijf en daarmee heeft u keurmerk voor 100% klanttevredenheid.
Garden Chief bbq vlees close-up

Wij hebben gewerkt voor 100+
grote en kleine bedrijven

Google reviews Ster icoonSter icoonSter icoonSter icoonSter icoon
Google reviews Ster icoonSter icoonSter icoonSter icoonSter icoon

Inspiratie voor kantoorraam folie

Laatste nieuws

Echte impact maken met
een visueel ontwerp?

Of je nu zelf een ontwerp aanlevert of ons aan het denken zet:
TintTotaal brengt jouw visueel ontwerp tot leven! Deel je wens of idee met het team en je hoort snel van ons!
Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl