Home / Event En Promotie / Spandoeken

Spandoeken

Google reviews Ster icoonSter icoonSter icoonSter icoonSter icoon

Hoog kwaliteit materiaal

Vakkundige afwerking

15+ jaar ervaring

Tinttotaal werknemer die een auto wrapt

Een spandoek bestellen bij TintTotaal

Een spandoekframe aan de gevel hangen? Of een spandoek en frame voor op de beurs? Met onze spandoekframes is letterlijk alles mogelijk. Je kunt elke afmeting en vorm bepalen. Het full colour spandoek hangt met elastieken in een stevig buizenframe en is wind- en weerbestendig.

Spandoek op maat

Tegenwoordig hebben wij ook blinde spandoekframes! Het complete systeem bestaat uit een robuuste en solide aluminium buizenconstructie met hieromheen een kokerprofiel waar het doek overheen getrokken wordt en strak gespannen met spanners aan de achterzijde.

Spandoek frame

De blind spandoek frame combineert de strakke uitstraling van een reclamebord met de flexibiliteit van een spandoek. Bij dit type frame wordt het doek strak om de buitenkant van het frame gespannen en zijn de aluminium buizen en spanners slim weggewerkt. Op deze manier is alleen de print zichtbaar en krijgt jouw boodschap de volle aandacht!

Spandoek gevel

Bij het Blind Spandoekframe is het doek eenvoudig te verwisselen. Dit maakt het frame uitermate geschikt voor de gevels van winkels en bedrijven, om bijvoorbeeld tijdelijke acties te promoten.
Tinttotaal werknemer die een auto wrapt
Tinttotaal werknemer die een auto wrapt

Gevel reclamebord

Een spandoek van 4 x 6 meter als gevelreclame? Een groot projectbord in een stalen frame? Het spandoekframe geeft de mogelijkheden om groots uit te pakken. Dankzij onze lage prijzen is het betaalbaar om regelmatig een nieuw spandoek in het frame te hangen.

 

We leveren het spandoekframe compleet met alle buizen, koppelstukken en montagemateriaal. Ook het spandoekframe monteren kun je aan ons overlaten. We assisteren vanaf het ontwerp tot de montage. Het spandoekframe hangt binnen no time op z’n plek. Heeft u vragen over dit prachtige product? Laat het ons weten!

De voordelen van een spandoek frame op een rijtje:

Waarom kiezen voor een spandoek frame?
Check
Een spandoek met de strakke uitstraling van een reclamebord
Check
Frame én spanners slim weggewerkt
Check
Op maat gemaakt
Check
Verwisselbaar doek
Check
Geschikt voor indoor en outdoor
Tinttotaal werknemer die een auto wrapt
Werkwijze TintTotaal

Hoe wij tewerk gaan

Tinttotaal-stap1

Stap 1

Advies

Onze sign specialisten behandelen iedere aanvraag met uiterste zorg en voorzien deze van het juiste advies. Wij houden rekening met de situatie, soort uiting en uw budget.

Stap 2

Ontwerp

Ideeën omzetten naar een beeld dat is de passie van onze creatieve grafische vormgevers. Wij creëren uw boodschap naar een onderscheidend ontwerp.
Garden Chief bbq vlees close-up
Garden Chief buitenkeuken render

Stap 3

Productie

Wij beschikken over een eigen productie met modernste machines. Hiermee combineren wij de hoogste kwaliteit producten met snelle levertijden.

Stap 4

Montage

Onze monteurs zijn speciaal opgeleid voor het monteren van Reclame & Sign producten. Wij zijn een SI’BON gecertificeerd Erkend Sign bedrijf en daarmee heeft u keurmerk voor 100% klanttevredenheid.
Garden Chief bbq vlees close-up

Wij hebben gewerkt voor 100+
grote en kleine bedrijven

Google reviews Ster icoonSter icoonSter icoonSter icoonSter icoon
Google reviews Ster icoonSter icoonSter icoonSter icoonSter icoon

Inspiratie voor spandoekframes

Laatste nieuws

Echte impact maken met
een visueel ontwerp?

Of je nu zelf een ontwerp aanlevert of ons aan het denken zet:
TintTotaal brengt jouw visueel ontwerp tot leven! Deel je wens of idee met het team en je hoort snel van ons!
Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl