Home / Voertuig / Carwrapping

Auto Wrappen

Google reviews Ster icoonSter icoonSter icoonSter icoonSter icoon

Hoog kwaliteit materiaal

Vakkundige afwerking

15+ jaar ervaring

Tinttotaal werknemer die een auto wrapt

Car wrappen voor een uniek voertuig

Het aanbrengen van auto wrap is dé specialiteit van TintTotaal. Car wrappen zit al jarenlang in ons DNA. De oprichters van TintTotaal begonnen ooit met het wrappen van auto’s en ook vandaag de dag doen we dit nog met veel plezier. De afgelopen tien jaar hebben we vele voertuigen van de meest prachtige ontwerpen mogen zien. Voor zowel particulieren als voor zakelijke klanten. Van felle kleuren tot unieke reclameboodschappen: wat jouw wensen ook zijn, wij realiseren het!

Styling auto

Het aantal folies waar we mee werken is uitgebreid. We maken alleen gebruik van A-merken als 3M, Avery Dennison, Oracal, Teckwrap en Inozetek. Onze design-studio beschikt over alle nodige expertise en ons team brengt jouw idee of ontwerp volledig tot leven. We nemen de volledige productie van jouw droomauto op ons! Heb je zelf een uniek ontwerp dat je wilt aanleveren? Stuur ons vooral je idee. Je kan bij ons ook de lijntekeningen van jouw voertuig op schaal aanvragen. Zo weten we zeker dat we jouw ontwerp tot leven kunnen brengen.
Tinttotaal werknemer die een auto wrapt
Tinttotaal werknemer die een auto wrapt

Onderhoudsvrij

Een groot voordeel van glasfolie is dat het daglicht normaal wordt doorgelaten, maar tegelijkertijd hinderlijke schitteringen van zonlicht worden tegengehouden. De lamellen hoeven op een zonnige dag dus niet meer gesloten te worden, waardoor het binnen overdag niet langer donker hoeft te zijn. Een ander voordeel van glasfolie is dat het onderhoudsvrij is en niet verkleurt zoals bij vele andere zonneschermen en gordijnen wel het geval kan zijn. Grote schoonmaakacties zoals het schoonmaken van (horizontale) lamellen en het wassen van gordijnen en vitrages zijn verleden tijd. Doordat de glasfolie is voorzien van een krasvaste coating zal de glasfolie niet beschadigen en kunnen de ramen normaal gewassen worden, echter zonder borstel of schuurmiddel! We raden aan op te passen voor zandkorrels, oude verharde rubberen ruitenwissers en andere scherpe gereedschappen die beschadigingen kunnen veroorzaken en adviseren bovendien geen chemische schoonmaakmiddelen te gebruiken.

De voordelen van car wrappen op een rijtje:

Waarom kiezen voor car wrappen?

Check
Uniek en opvallend ontwerp
Check
Betere bescherming voor de autolak
Check
Op elk moment verwijderbaar
Check
Elke twee tot drie jaar een nieuwe look
Check
Lagere kosten in vergelijking met spuiten
Tinttotaal werknemer die een auto wrapt
Werkwijze TintTotaal

Hoe wij tewerk gaan

Tinttotaal-stap1

Stap 1

Advies

Onze sign specialisten behandelen iedere aanvraag met uiterste zorg en voorzien deze van het juiste advies. Wij houden rekening met de situatie, soort uiting en uw budget.

Stap 2

Ontwerp

Ideeën omzetten naar een beeld dat is de passie van onze creatieve grafische vormgevers. Wij creëren uw boodschap naar een onderscheidend ontwerp.
Garden Chief bbq vlees close-up
Garden Chief buitenkeuken render

Stap 3

Productie

Wij beschikken over een eigen productie met modernste machines. Hiermee combineren wij de hoogste kwaliteit producten met snelle levertijden.

Stap 4

Montage

Onze monteurs zijn speciaal opgeleid voor het monteren van Reclame & Sign producten. Wij zijn een SI’BON gecertificeerd Erkend Sign bedrijf en daarmee heeft u keurmerk voor 100% klanttevredenheid.
Garden Chief bbq vlees close-up

Wij hebben gewerkt voor 100+
grote en kleine bedrijven

Google reviews Ster icoonSter icoonSter icoonSter icoonSter icoon
Google reviews Ster icoonSter icoonSter icoonSter icoonSter icoon

Inspiratie carwrapping

Laatste nieuws

Echte impact maken met
een visueel ontwerp?

Of je nu zelf een ontwerp aanlevert of ons aan het denken zet:
TintTotaal brengt jouw visueel ontwerp tot leven! Deel je wens of idee met het team en je hoort snel van ons!
Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl