Home / Raamfolie / Veiligheidsfolie

Veiligheidsfolie

Google reviews Ster icoonSter icoonSter icoonSter icoonSter icoon

Hoog kwaliteit materiaal

Vakkundige afwerking

15+ jaar ervaring

Tinttotaal werknemer die een auto wrapt

Veiligheidsfolie voor vlakglas

Veiligheidsfolie wordt veel gebruikt op overheidsobjecten zoals kantoorgebouw-ramen, bus-, trein- en metrohokjes. TintTotaal voorziet al jaren de ramen van de veerponten van het GVB in Amsterdam van veiligheidsfolie. Een goede manier om te voorkomen dat een autodief zich gemakkelijk toegang tot je auto verleent, is door je ramen te laten uitrusten met veiligheidsfolie. De folie maakt je glas tot wel 5x sterker en is daardoor inbraak vertragend. Daarnaast verkleint de folie de kans op rondvliegend glas bij een aanrijding. De folie is vrijwel onzichtbaar en onderhoudsvrij.

Anti-graffiti folie

Het verwijderen van graffiti op glas is een kostbare en tijdrovende klus. Dankzij onze anti-graffiti folie verwijder je graffiti van je ruiten in een fractie van een seconde. We brengen de folie aan op de ruiten zodat ze worden beschermd tegen graffiti en krassen. Veel makkelijker en voordeliger kan haast niet. Anti-graffiti folie bestaat uit 4 verschillende lagen die het glas beschermen tegen beschadigingen. Krassen en graffiti zitten niet op het glas zelf, maar op een dun laagje kunststof, waardoor je tot 4 lagen dik is beschermd. Laat een schavuit, krassen of graffiti achter op een ruit, dan pel je de bovenste laag folie af zonder last te hebben van vervelende lijmresten. Indien de folie geen lagen meer bevat, dan komen onze monteurs jouw ruiten voorzien van nieuwe folies. Deze worden geheel veilig en onzichtbaar door onze professionals geïnstalleerd.
Tinttotaal werknemer die een auto wrapt
Tinttotaal werknemer die een auto wrapt

Anti-kras folie

Krassen op glas zijn erg vervelend, aangezien het vervangen van glas in het algemeen veel kosten met zich meebrengt. TintTotaal biedt hier een voordelige oplossing voor: Anti-krasfolie. Dit is een onzichtbare folie voor o.a. winkelruiten en voertuigen waardoor je geen last meer zult hebben van krassen. De anti-krasfolie heeft een drievoudige laag waardoor het eraf pellen kinderspel wordt. Zitten er krassen op of beschadigingen ? Dan pel je simpelweg een laagje weg. Deze methode is nog altijd stukken goedkoper dan het vervangen van een volledige ruit. Elk type glas kan beschermd worden tegen krassen. Door vandalisme raakt glas beschadigd, anti-kras folie van Johnson Window Films vangt de krassen op. Het zicht is net zo helder als gewoon glas en door de meerdere lagen zullen de krassen nooit op het glas zelf terechtkomen, en blijven er geen lijmresten achter op je ramen. Onze ervaren monteurs brengen de anti-kras folie op een professionele wijze aan op de ruiten. Hiermee zijn de ruiten optimaal beschermd tegen krassen en graffiti.

De voordelen van veiligheidsfolie op een rijtje:

Waarom kiezen voor onze veiligheidsfolie?
Check
Het biedt extra bescherming bij breuk. Veiligheidsfolie houdt de glasscherven bij elkaar, waardoor het risico op verwondingen bij ongevallen wordt verminderd.
Check

Energiebesparing: Veiligheidsfolie op glas kan de energie-efficiëntie van een gebouw verbeteren.

Check

Privacy: Veiligheidsfolie op glas kan de privacy van een gebouw verbeteren. Het vermindert de inkijk, terwijl toch natuurlijk licht wordt doorgelaten.

Tinttotaal werknemer die een auto wrapt
Werkwijze TintTotaal

Hoe wij tewerk gaan

Tinttotaal-stap1

Stap 1

Advies

Onze sign specialisten behandelen iedere aanvraag met uiterste zorg en voorzien deze van het juiste advies. Wij houden rekening met de situatie, soort uiting en uw budget.

Stap 2

Ontwerp

Ideeën omzetten naar een beeld dat is de passie van onze creatieve grafische vormgevers. Wij creëren uw boodschap naar een onderscheidend ontwerp.
Garden Chief bbq vlees close-up
Garden Chief buitenkeuken render

Stap 3

Productie

Wij beschikken over een eigen productie met modernste machines. Hiermee combineren wij de hoogste kwaliteit producten met snelle levertijden.

Stap 4

Montage

Onze monteurs zijn speciaal opgeleid voor het monteren van Reclame & Sign producten. Wij zijn een SI’BON gecertificeerd Erkend Sign bedrijf en daarmee heeft u keurmerk voor 100% klanttevredenheid.
Garden Chief bbq vlees close-up

Wij hebben gewerkt voor 100+
grote en kleine bedrijven

Google reviews Ster icoonSter icoonSter icoonSter icoonSter icoon
Google reviews Ster icoonSter icoonSter icoonSter icoonSter icoon

Inspiratie veiligheidsfolie

Laatste nieuws

Echte impact maken met
een visueel ontwerp?

Of je nu zelf een ontwerp aanlevert of ons aan het denken zet:
TintTotaal brengt jouw visueel ontwerp tot leven! Deel je wens of idee met het team en je hoort snel van ons!
Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl