Home / Project / Raambestickering Voor Kinderdagverblijf Ijsterk In Amsterdam

Raambestickering voor Kinderdagverblijf IJsterk in Amsterdam

De ruiten van Kinderdagverblijf IJsterk – Prinses Irene, hebben een nieuwe raambestickering gekregen. Daarbij is gekozen voor een ontwerp waar spelende kinderen te zien zijn.  Het design van de raambestickering is voortgekomen vanuit de studio van TintTotaal. Vervolgens hebben we ook zelf de bestickering geprint.

Uiteindelijk kon onze eigen monteur de raamfolie aanbrengen bij de Nassaukade in Amsterdam. De belettering is gedaan met Full Colour bedrukte, zelfklevende polymeer.  Deze raambestickering is afgewerkt met een mat laminaat. 

Maar raambelettering is toch alleen voor decoratie? 

Raambelettering is meer dan een vorm van decoratie. Vanouds hebben winkels, cafés en talloze andere bedrijven raambelettering op hun ramen. Daarmee vestigen ze de aandacht op hun bestaan en trekken ze (potentiële) klanten aan. Diezelfde belettering werkt nog steeds het allerbeste. Opvallende bestickering op een raam of etalage trekt immers snel de aandacht en zorgt voor naamsbekendheid. Door ook de ramen te versieren met de huisstijl van het bedrijf, weten mensen wie je bent en kunnen ze ook de link leggen met waar je voor staat.

Waarom je voor TintTotaal moet kiezen

Bij TintTotaal doen we alles op het gebied van signen, gevelreclame, autobestickering, raamfolie, print– en digitale reclame. Wij beschikken over een ervaren designteam met eigen studio, daarom leveren wij opdracht snel en gedetailleerd.

Wij kunnen het gehele proces, van ontwerp tot uitvoering, binnenshuis uitvoeren. Mede daarom kunnen wij de beste prijs/kwaliteit verhouding garanderen. 

Geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Kinderdagverblijf IJsterk

kinderdagverblijf

raambestickering

kinderdagverblijf raambestickering

Echte impact maken met
een visueel ontwerp?

Of je nu zelf een ontwerp aanlevert of ons aan het denken zet:
TintTotaal brengt jouw visueel ontwerp tot leven! Deel je wens of idee met het team en je hoort snel van ons!
Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl