Home / Event En Promotie / Stickers

Stickers

Google reviews Ster icoonSter icoonSter icoonSter icoonSter icoon

Hoog kwaliteit materiaal

Vakkundige afwerking

15+ jaar ervaring

Tinttotaal werknemer die een auto wrapt

Stickers voor verschillende toepassingen

Als je aan stickers denkt, denk je al gauw aan standaard rechthoekig of rond. Maar wij leveren stickers in zeer uiteenlopende materialen voor alle toepassingen. Bestickering als reclame, dat is wat je krijgt bij TintTotaal. Van kleine etiket- of keuringsstickers tot full colour per strekkende meter voor gevelreclame of raambelettering.

Maatwerk stickers in huisstijl

Materialen voor stickers kunnen ook geplot ofwel uitgesneden worden waardoor je contourgesneden stickers krijgt in elke gewenste vorm. Desgewenst worden ze gelamineerd ter bescherming tegen krassen en UV-stralen. Dit kan glanzend of mat zijn.

Bij TintTotaal leveren we maatwerk. Een sticker moet de huisstijl van een bedrijf vertegenwoordigen. Wat voor vorm reclame je ook nodig hebt, we denken mee in het creatieve concept van de boodschap. Met bestickering wil je merkbekendheid bevorderen. Of een marketing boodschap uitdragen. Wat het doel ook is, TintTotaal denkt actief mee.

Tinttotaal werknemer die een auto wrapt
Tinttotaal werknemer die een auto wrapt

Stickermaterialen voor alle soorten stickers

Er zijn diverse soorten materialen leverbaar voor verschillende toepassingen als bestickering:

Monomeer vinyl is door de scherpe prijs uitermate geschikt voor promotionele toepassingen. De stickers worden digitaal geprint in enkele of full colour kleuren, daarnaast kun je ook nog kiezen uit volvlak- of contour gesneden. De levensduur buiten is bij de gelamineerde stickers gemiddeld 2 jaar. Het promotionele vinyl is tevens makkelijker weer te verwijderen.

Polymeer vinyl heeft dezelfde uitstraling als monomeer vinyl, de lijmlaag en levensduur zijn alleen anders. Polymeer stickervinyl is een hoogwaardig stickermateriaal voor toepassingen met een permanente levensduur van gemiddeld 5-7 jaar. Zonder krimp of kleurverlies, ideaal voor buitentoepassingen en geschikt voor licht gebogen ondergronden.

Cast ofwel gegoten vinyl is met warmte vervormbaar en dus ideaal geschikt voor extreem gebogen ondergronden. Cast vinyl wordt het meest gebruikt om auto’s of andere voertuigen of objecten volledig in te pakken (ook wel wrapping genoemd) en zo om te toveren in een rijdend reclameobject. Cast vinyl is zeer geschikt voor toepassingen met een permanente levensduur van gemiddeld 7-10 jaar maar is ook verkrijgbaar met een makkelijk te verwijderen lijmlaag voor promotionele wraps.

Dit zijn een aantal opties maar we hebben nog veel meer materiaal, bijvoorbeeld verschillende opties voor raambelettering. Mocht je specifieke wensen hebben, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan voor je klaar om de creatieve wensen te vervullen.

De voordelen van bestickering op een rijtje:

Waarom kiezen voor bestickering?

Check
Effectief voor marketing en promotie
Check
Lage productiekosten
Check
Meer merkbekendheid
Check
Duurzaam geproduceerd
Tinttotaal werknemer die een auto wrapt
Werkwijze TintTotaal

Hoe wij tewerk gaan

Tinttotaal-stap1

Stap 1

Advies

Onze sign specialisten behandelen iedere aanvraag met uiterste zorg en voorzien deze van het juiste advies. Wij houden rekening met de situatie, soort uiting en uw budget.

Stap 2

Ontwerp

Ideeën omzetten naar een beeld dat is de passie van onze creatieve grafische vormgevers. Wij creëren uw boodschap naar een onderscheidend ontwerp.
Garden Chief bbq vlees close-up
Garden Chief buitenkeuken render

Stap 3

Productie

Wij beschikken over een eigen productie met modernste machines. Hiermee combineren wij de hoogste kwaliteit producten met snelle levertijden.

Stap 4

Montage

Onze monteurs zijn speciaal opgeleid voor het monteren van Reclame & Sign producten. Wij zijn een SI’BON gecertificeerd Erkend Sign bedrijf en daarmee heeft u keurmerk voor 100% klanttevredenheid.
Garden Chief bbq vlees close-up

Wij hebben gewerkt voor 100+
grote en kleine bedrijven

Google reviews Ster icoonSter icoonSter icoonSter icoonSter icoon
Google reviews Ster icoonSter icoonSter icoonSter icoonSter icoon

Inspiratie stickers

Laatste nieuws

Echte impact maken met
een visueel ontwerp?

Of je nu zelf een ontwerp aanlevert of ons aan het denken zet:
TintTotaal brengt jouw visueel ontwerp tot leven! Deel je wens of idee met het team en je hoort snel van ons!
Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl