Home / Voertuig / Blinderen

Autoruiten blinderen

303 Google reviews 4.8Ster icoonSter icoonSter icoonSter icoonSter icoon

Hoog kwaliteit materiaal

Vakkundige afwerking

15+ jaar ervaring

Prijzen voor B-stijl (alles achter de voorstoelen) tinten:

Prime CS Prime XR Ultra Chameleon
3-deurs hatchback 195,- 275,-
5-deurs hatchback 275,- 395,-
Sedan 295,- 425,-
Coupé 275,- 395,-
Station 325,- 460,-
SUV/MPV 325,- 460,-
Meerprijs voorportierramen 190,- 230,-
Meerprijs voorruit 225,- 295,- 275,-
Meerprijs voorruit bestelwagens 275,- 375,- 345,-

De Xpel XR folie biedt naast alle voordelen van onze CS Black folie ook uitstekende hittewering. In sommige gevallen tot wel meer dan 80%. Het fijne hieraan is dat het veel koeler blijft in de auto. Dit maakt rijden in de zomer een stuk comfortabeler. De airconditioning hoeft hierdoor ook niet hard aan te staan, wat weer kosten bespaard en beter is voor het milieu. Zelfs onze lichtste folie van 70% lichtdoorlaatbaarheid beschikt over deze warmtewering eigenschap. De folie is warmtewerend vanwege nano-keramische elementen. De keramische deeltjes die in de Xpel XR folie zijn verwerkt, filteren de infrarood straling van zonlicht.

Prijzen voor blinderen zijn ex. BTW, inclusief montage en materiaal, met een garantie van 10 jaar, ongeacht het percentage folie.

Tinttotaal werknemer die een auto wrapt

Ramen blinderen

Sinds 2005 blinderen we bij TintTotaal ruiten voor auto’s van allerlei merken. Voor het blinderen van autoramen gebruiken wij blinderingsfolie van het merk Xpel. Xpel is een van de beste folies uit de Verenigde Staten van topkwaliteit. Dit betekent dat de folie er niet alleen ontzettend mooi uitziet, maar ook nog eens krasvast en zeer sterk is.

Ruiten blinderen

Bij TintTotaal gebruiken we standaard de Xpel CS Black folie. De Xpel XR folie zorgt er naast alle andere voordelen ook voor dat de hitte in de auto tot 85% kan worden verminderd.. Het mooie hiervan is dat het in de auto veel koeler blijft, waardoor het comfortabeler is en de airconditioning niet zo hard aan hoeft te staan. Zelfs onze lichtste folie met een lichtdoorlaatbaarheid van 70% heeft deze hoge warmtewering. De folie is warmtewerend doordat deze gebruik maakt van een nano-keramische samenstelling. De keramische deeltjes die in de Xpel XR folie zijn verwerkt filteren de infraroodstraling van de zon.
Tinttotaal werknemer die een auto wrapt
Tinttotaal werknemer die een auto wrapt

Onderhoudsvrij

Een groot voordeel van glasfolie is dat het daglicht normaal wordt doorgelaten, maar tegelijkertijd hinderlijke schitteringen van zonlicht worden tegengehouden. De lamellen hoeven op een zonnige dag dus niet meer gesloten te worden, waardoor het binnen overdag niet langer donker hoeft te zijn. Een ander voordeel van glasfolie is dat het onderhoudsvrij is en niet verkleurt zoals bij vele andere zonneschermen en gordijnen wel het geval kan zijn. Grote schoonmaakacties zoals het schoonmaken van (horizontale) lamellen en het wassen van gordijnen en vitrages zijn verleden tijd. Doordat de glasfolie is voorzien van een krasvaste coating zal de glasfolie niet beschadigen en kunnen de ramen normaal gewassen worden, echter zonder borstel of schuurmiddel! We raden aan op te passen voor zandkorrels, oude verharde rubberen ruitenwissers en andere scherpe gereedschappen die beschadigingen kunnen veroorzaken en adviseren bovendien geen chemische schoonmaakmiddelen te gebruiken.

De voordelen van ramen blinderen:

Waarom kiezen voor ramen blinderen?

Check
Meer privacy
Check
Bescherming tegen UV-straling
Check
Minder warmte in de auto
Check
Meer veiligheid bij een glasbreuk
Check
Geweldige styling van de auto
Tinttotaal werknemer die een auto wrapt
Werkwijze TintTotaal

Hoe wij tewerk gaan

Tinttotaal-stap1

Stap 1

Advies

Onze sign specialisten behandelen iedere aanvraag met uiterste zorg en voorzien deze van het juiste advies. Wij houden rekening met de situatie, soort uiting en uw budget.

Stap 2

Ontwerp

Ideeën omzetten naar een beeld dat is de passie van onze creatieve grafische vormgevers. Wij creëren uw boodschap naar een onderscheidend ontwerp.
Garden Chief bbq vlees close-up
Garden Chief buitenkeuken render

Stap 3

Productie

Wij beschikken over een eigen productie met modernste machines. Hiermee combineren wij de hoogste kwaliteit producten met snelle levertijden.

Stap 4

Montage

Onze monteurs zijn speciaal opgeleid voor het monteren van Reclame & Sign producten. Wij zijn een SI’BON gecertificeerd Erkend Sign bedrijf en daarmee heeft u keurmerk voor 100% klanttevredenheid.
Garden Chief bbq vlees close-up

Wij hebben gewerkt voor 100+
grote en kleine bedrijven

303 Google reviews 4.8Ster icoonSter icoonSter icoonSter icoonSter icoon
303 Google reviews 4.8Ster icoonSter icoonSter icoonSter icoonSter icoon

Inspiratie voor geblindeerde ramen

Laatste nieuws

Echte impact maken met
een visueel ontwerp?

Of je nu zelf een ontwerp aanlevert of ons aan het denken zet:
TintTotaal brengt jouw visueel ontwerp tot leven! Deel je wens of idee met het team en je hoort snel van ons!
Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl