Home / Project / Inge Saraswati Reclamebord En Gevelreclame

Inge Saraswati | Reclamebord en Gevelreclame

Voor Inge Saraswati, centrum voor universele wijsheid & levensgeluk in Aalsmeer, hebben wij bijzondere gevelreclame verzorgd. Deze bestaat uit een gevelbord met daarboven een Boeddhabeeld van steen. 

Het bord is drie meter hoog, twee meter breed en staat op een aluminiumconstructie. Ook is de brievenbus met contourgesneden belettering bestickerd.

Voor het materiaal van het gevelbord is gekozen voor witte Dibond-platen, die voorzien zijn van contourgesneden bestickering in de kleur Oracal 551-204 ‘Melon Yellow’, waarbij de aluminiumconstructie is gespoten in zwartgroen (RAL 6012). Deze kleurtint is een belangrijk onderdeel van het RAL Classic kleurenpallet. De combinatie van deze twee prachtige kleuren zorgt voor een mooi donker/licht effect.

De klant was enorm te spreken over het resultaat en dat is goed te zien aan de foto’s. Bij Tinttotaal zijn we dan ook trots op onze Signmakers Buitendienst.

Bij TintTotaal hebben we een eigen designstudio met een ervaren designteam. Zij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van vrijwel alles binnen de sign-branche, maar ook voor het laten ontwerpen van een logo of huisstijl ben je bij ons aan het juiste adres. Naast bedrijfsreclame verzorgt TintTotaal alles op het gebied van autobestickering, raamfolie, print en digital reclame.

Mocht je meer informatie willen omtrent een van onze diensten, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Echte impact maken met
een visueel ontwerp?

Of je nu zelf een ontwerp aanlevert of ons aan het denken zet:
TintTotaal brengt jouw visueel ontwerp tot leven! Deel je wens of idee met het team en je hoort snel van ons!
Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl