Home / Project / Toeteren Voor Humberto Wagen Wrap Voor Humberto Tan

Toeteren voor Humberto wagen wrap voor Humberto Tan

De jarige Humberto Tan werd 26 oktober 2015 door zijn collega’s verrast met een heel bijzonder cadeau. Voor zijn vijftigste hebben zij geen opblaas-Abraham maar een groot wit bestelbusje met daarop de tekst ‘Drie keer toeteren voor Humberto’ die bestickerd is door Tinttotaal.

Google reviews Ster icoonSter icoonSter icoonSter icoonSter icoon
Hoog kwaliteit materiaal
Vakkundige afwerking
15+ jaar ervaring

Op het busje is de Dance Dance Dance-deelnemer te zien met een grote grijze baard en oranje ballon met daarop de leeftijd vijftig. Op Twitter schrijft Humberto ,,Wat een start…”, onder de foto van het busje.

De altijd vrolijke Abraham denkt dat zijn collega’s nog een leuke verrassing voor hem gepland hebben, maar is zelf niet van plan om zijn verjaardag groots te vieren.

Tan vertelde aan radio dj Edwin Evers dat hij vijftig worden ,,het grootste cadeau vindt.” Hij is erg blij dat hij zo oud heeft mogen worden. ,,Ik ben nu ouder dan mijn oudste broer ooit is geworden”, vertelt hij. Zijn oudere broer Patrice stierf in 1992 op 32-jarige leeftijd aan de gevolgen van aids.

Wat hebben we uitgevoerd uitgevoerd

Michiel van Tinttotaal

Jouw hulpmiddel op het gebied van visuele communicatie

TintTotaal is een Visueel Print & Montagebedrijf met specialistische kennis. Perfectie is onze standaard. Wij garanderen 100% het best haalbare resultaat tegen eerlijke prijzen, waarbij we zoveel mogelijk gebruik maken van duurzame materialen.

Interesse in een van onze oplossingen? Vraag vooral een vrijblijvende offerte aan en je hoort diezelfde week nog van ons. Praten over een samenwerking? Alles begint bij een kop koffie! Onze vakmensen denken graag met je mee!

Echte impact maken met
een visueel ontwerp?

Of je nu zelf een ontwerp aanlevert of ons aan het denken zet:
TintTotaal brengt jouw visueel ontwerp tot leven! Deel je wens of idee met het team en je hoort snel van ons!
Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl