Home / Project / Meer Privacy Voor Ecochain Technologies

Meer privacy voor Ecochain Technologies

Mileu-impact bedrijf Ecochain Technologies gevestigd in H.J.E. Wenckebachweg 123 in Amsterdam heeft afgelopen maand door TintTotaal zijn binnenramen laten voorzien van zandstraalfolie (privacyfolie). Daarbij is er een uitsparing gemaakt voor het logo van het bedrijf. Zandstraal folie is dan ook uiterst geschikt voor het doorvoeren van een huisstijl of bedrijflogo’s. 

Ook is zandstraalfolie geschikt voor het creëren van meer privacy. De zandstraalfolie zorgt er namelijk voor dat je niet door het raam kan kijken. Het bijkomende voordeel is dat ook de lichtinval voor 60% behouden blijft.

Zandstraalfolie is dus een ideale raamfolie tegen inkijk. Daarom is deze anti doorkijkfolie ook zo’n goede optie wat betreft het blinderen van kantoorruiten. 

Bij TintTotaal doen we alles op het gebied van signen, gevelreclame, autobestickering, raamfolie, print– en digitale reclame. Wij beschikken over een ervaren designteam met eigen studio, daarom leveren wij opdracht snel en gedetailleerd.

Wij kunnen het gehele proces, van ontwerp tot uitvoering, binnenshuis uitvoeren. Mede daarom kunnen wij de beste prijs/kwaliteit verhouding garanderen. 

Geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Ecochain privacy

ecochain-zandstraalfolie

zandstraalfolie-binnenruiten

office-zandstraalfolie

frontview-zandstraalfolie

Echte impact maken met
een visueel ontwerp?

Of je nu zelf een ontwerp aanlevert of ons aan het denken zet:
TintTotaal brengt jouw visueel ontwerp tot leven! Deel je wens of idee met het team en je hoort snel van ons!
Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl