Home / Interieur / Wallprints

Wallprint

Google reviews Ster icoonSter icoonSter icoonSter icoonSter icoon

Hoog kwaliteit materiaal

Vakkundige afwerking

15+ jaar ervaring

Tinttotaal werknemer die een auto wrapt

Fotobehang bestellen

Met een fotobehang, ook wel wallprint genoemd, zijn de wanden in een bedrijfspand direct helemaal af. Elke ruimte een andere uitstraling? De wanden gebruiken om de producten te promoten? Met een wallprint wordt elke wand precies zoals je in gedachten hebt.

Het fotobehang is te bestellen of door ons te monteren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Doe een aanvraag!

Zelfklevend fotobehang

Een wallprint is ideaal als vervanger van behang, zo geef je met een wallprint jouw living room een fantastische boost. Een wallprint bestaat uit afbeeldingen op fotokwaliteit en is zelfklevend, maar dan ook nog levensgroot. Een wallprint op Airtex kan tot 500 cm naadloos uit één deel geprint en gemonteerd worden. Wallprint wordt ook vaak gebruikt in combinatie met houtprint, hiermee geef jij jouw houten meubilair een unieke uitstraling. Daarnaast komen wij wallprints regelmatig tegen in combinatie met vloerreclame.
Tinttotaal werknemer die een auto wrapt
Tinttotaal werknemer die een auto wrapt

Materialen voor wallprint

Voor wallprints zijn vele materialen te gebruiken. Voor reclametoepassingen en wallpapers is textielbehang een goede keuze. Wil je geluiddempende wandbekleding, dan kies je voor multitex akoestisch behang. Vlakke wanden behang je met Airtex, die voor een stijlvolle uitstraling zorgen.

Maatwerk wallprint

Als een muur te veel structuur heeft, of oneffenheden, kunnen we alsnog de muur een opfrisbeurt geven. Door middel van de print op dunne Forex platen aan te brengen en daarna de platen op de muur te monteren. Zodat het weer een gladde muur wordt, met een mooie afbeelding of een pakkende reclame-uiting.

Airtex behang

De voorbeelden spreken voor zich, zo kun je van elke ruimte in een bedrijf een bijzondere ruimte maken. Vlakke wanden behangen is iets wat we bij TintTotaal het meeste doen. Daarom raden we meestal Airtex behang aan. Het valt meteen op hoe de uitstraling van een ruimte door een wallprint en Airtex behang totaal verandert. Een gewoon kantoor verandert in een sfeervolle vergaderruimte, een showroom verandert in een luxe showroom. Klanten en bezoekers zullen zich verbazen!

De voordelen van wallprints op een rijtje:

Waarom kiezen voor een wallprint?
Check
Visuele aantrekkingskracht; trek de aandacht van bezoekers en gasten
Check
Communiceer de boodschap van je merk of bedrijf
Check
Merkpromotie; maak je merk bekend met design
Check
Visueel aantrekkelijk
Tinttotaal werknemer die een auto wrapt
Werkwijze TintTotaal

Hoe wij tewerk gaan

Tinttotaal-stap1

Stap 1

Advies

Onze sign specialisten behandelen iedere aanvraag met uiterste zorg en voorzien deze van het juiste advies. Wij houden rekening met de situatie, soort uiting en uw budget.

Stap 2

Ontwerp

Ideeën omzetten naar een beeld dat is de passie van onze creatieve grafische vormgevers. Wij creëren uw boodschap naar een onderscheidend ontwerp.
Garden Chief bbq vlees close-up
Garden Chief buitenkeuken render

Stap 3

Productie

Wij beschikken over een eigen productie met modernste machines. Hiermee combineren wij de hoogste kwaliteit producten met snelle levertijden.

Stap 4

Montage

Onze monteurs zijn speciaal opgeleid voor het monteren van Reclame & Sign producten. Wij zijn een SI’BON gecertificeerd Erkend Sign bedrijf en daarmee heeft u keurmerk voor 100% klanttevredenheid.
Garden Chief bbq vlees close-up

Wij hebben gewerkt voor 100+
grote en kleine bedrijven

Google reviews Ster icoonSter icoonSter icoonSter icoonSter icoon
Google reviews Ster icoonSter icoonSter icoonSter icoonSter icoon

Inspiratie voor wallprint

Laatste nieuws

Echte impact maken met
een visueel ontwerp?

Of je nu zelf een ontwerp aanlevert of ons aan het denken zet:
TintTotaal brengt jouw visueel ontwerp tot leven! Deel je wens of idee met het team en je hoort snel van ons!
Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl