Home / Project / Nieuwe Samenwerking Met Bruxsafol

Nieuwe samenwerking met Bruxsafol

Bruxsafol Folien GmbH

Bruxsafol Folien GmbH is de eigenaar van het merk ‘PWF – Platinum Wrapping Film’ en is al decennia lang een van de toonaangevende leveranciers voor functionele folies in Duitsland. Naast het premiummerk ‘PWF’ zijn zij naast het wrappen van auto’s ook verantwoordelijk voor de grote productielijn van het innovatieve en lang gevestigde bedrijf. Zij produceren hun folies volgens de modernste industriële normen. Ze zijn gecertificeerd volgens de ISO 9001 en zijn voortdurend op zoek naar mogelijkheden met nieuwe kleureffecten.

Platinum Wrapping Film van Bruxsafol

Platinum Wrapping Film is waarschijnlijk het meest exclusieve merk voor het inpakken van auto’s op de Europese markt. In vergelijking met veel andere merken biedt PWF alleen exclusieve kleuren met speciale kleurpigmenten of effecten, vooral in de sector mat en metallic. Deze folies worden in kleine hoeveelheden geproduceerd en zijn als exclusieve lijn alleen beschikbaar voor geselecteerde en erkende bedrijven. Hiermee is PWF de juiste keuze voor iedereen die op zoek is naar een individuele en unieke wrap voor zijn auto.

Bruxsafol partners

Deze exclusieve PWF-lijnproducten zijn alleen verkrijgbaar bij zorgvuldig geselecteerde PWF-partners. Op deze manier zorgen zij ervoor dat de verwachtingen ten aanzien van het materiaal en het eindresultaat volledig wordt voldaan. Sinds september zijn wij officiële partner met Bruxsafol.

Aanvraagformulier  VRAAG EEN vrijblijvende OFFERTE AAN

  • Contactinformatie
  • Voertuig specificaties


  • Toelichting
  Over Tinttotaal

  Tinttotaal is een jong en modern bedrijf met enthousiaste en betrokken medewerkers. Dagelijks bieden we met veel plezier een full service aan ondernemers en particulieren. Als betrokken bedrijf hebben we een brede kennis van zaken en denken we graag met je mee. Bij het ondernemen is duurzaamheid voor ons van groot belang. Tijdens onze werkprocessen gebruiken we eco vriendelijke inkt die volledig afbreekbaar is en ook onze verlichting is eco-vriendelijk. In 2012 werden we genomineerd voor de DAM-prijs (Duurzame Amsterdammers in het MKB) en we beschikken over een MVO-certificaat. Neem contact op voor meer informatie.

  Echte impact maken met
  een visueel ontwerp?

  Of je nu zelf een ontwerp aanlevert of ons aan het denken zet:
  TintTotaal brengt jouw visueel ontwerp tot leven! Deel je wens of idee met het team en je hoort snel van ons!
  Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl