Home / Gebouw En Terrein / Lichtreclame

Licht- en ledreclame

Google reviews Ster icoonSter icoonSter icoonSter icoonSter icoon

Hoog kwaliteit materiaal

Vakkundige afwerking

15+ jaar ervaring

Tinttotaal werknemer die een auto wrapt

Lichtbak reclame

Lichtreclame en neon verlichting zien we overal om ons heen. En terecht, de gevel wordt namelijk verfraaid met reclame die ’s nachts brandt. Lichtbak reclame en led reclame zijn geweldige manieren om jouw bedrijf meer sfeer en bekendheid te geven. Iedereen ziet met licht reclame die manier jouw bedrijfsnaam of het logo op de gevel d.m.v. het toepassen van gevelreclame. TintTotaal levert lichtreclame op maat in de vorm van LED lichtbakken, verlichte doosletters of vormbakken.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor led reclame of licht reclame? Neem vooral contact met ons op.

Licht reclame en neon reclame

Lichtbakken maken we tegenwoordig zeker niet meer altijd van een onverlichte aluminium bak met verlichte opaalplaten aan de voor en/of achterkant met het logo erop. We maken vaak ook onze zogenaamde TT Flatbox variant: daarbij wordt de plaat van lichtdicht materiaal gemaakt, waarin het logo wordt doorgetrokken in verlicht Acrylaat dat een stuk uitsteekt naar voren voor een fraai 3D effect.

Reclame letters

Met losse doosletters kan ieder logo op maat gemaakt worden in delen die afzonderlijk verlicht worden aan de gevel. Bij deze 3D letters zijn er veel mogelijkheden qua uitlichting: alleen de voorkant, indirect van achteren of de voor- en zijkant. Naast deze vorm van gevelverlichting hebben we nog veel meer mogelijkheden.
Tinttotaal werknemer die een auto wrapt
Tinttotaal werknemer die een auto wrapt

Led reclame

Om een huisstijl te vertalen naar reclameverlichting is er vaak wel kennis van zaken over de mogelijkheden, verschillende profielen en belichtingsmogelijkheden nodig. Wat te denken van een LED lichtbak, lichtbak letters of andere reclame verlichting.

Reclame verlichting buiten

De vormgevers in onze studio weten als geen ander hoe ze om moeten gaan met lichtreclame en kunnen een idee omtoveren in een waarheidsgetrouwe impressie, alvorens we de productie starten. Zodat je vooraf een goed beeld hebt van hoe het eruit zal gaan zien op de gevel en om eventueel een voorstel in te dienen bij de gemeente. Maar ook steeds vaker maken we verlichte objecten voor binnenmuren van kantoren of horecagelegenheden.

Maatwerk reclame verlichting

Onze eigen ervaren monteurs en deskundigen komen bij je langs om alles zorgvuldig te monteren en aan te sluiten. De productietijd bedraagt ongeveer 2 tot 3 weken. Het elektrapunt dient daarbij aanwezig te zijn op locatie.

Led reclame met jouw huisstijl

Elk project wordt op maat gemaakt en de mogelijkheden bij ons zijn uiterst breed. Alle verlichte reclames worden voorzien van zuinige high-power LED’s, met allerlei mogelijkheden qua kleur en intensiteit en voorzien van een automatische dag- en nachtschakelaar. Lichtreclameborden zijn de ideale manier om jouw zichtbaarheid te vergroten.

De voordelen van licht reclame op een rijtje:

Waarom kiezen voor lichtreclame?
Check
Opvallen in het donker
Check
Volledig maatwerk voor logo’s en namen
Check
Kwaliteit en duurzame materialen
Check
Een groot aanbod van kleuren
Tinttotaal werknemer die een auto wrapt
Werkwijze TintTotaal

Hoe wij tewerk gaan

Tinttotaal-stap1

Stap 1

Advies

Onze sign specialisten behandelen iedere aanvraag met uiterste zorg en voorzien deze van het juiste advies. Wij houden rekening met de situatie, soort uiting en uw budget.

Stap 2

Ontwerp

Ideeën omzetten naar een beeld dat is de passie van onze creatieve grafische vormgevers. Wij creëren uw boodschap naar een onderscheidend ontwerp.
Garden Chief bbq vlees close-up
Garden Chief buitenkeuken render

Stap 3

Productie

Wij beschikken over een eigen productie met modernste machines. Hiermee combineren wij de hoogste kwaliteit producten met snelle levertijden.

Stap 4

Montage

Onze monteurs zijn speciaal opgeleid voor het monteren van Reclame & Sign producten. Wij zijn een SI’BON gecertificeerd Erkend Sign bedrijf en daarmee heeft u keurmerk voor 100% klanttevredenheid.
Garden Chief bbq vlees close-up

Wij hebben gewerkt voor 100+
grote en kleine bedrijven

Google reviews Ster icoonSter icoonSter icoonSter icoonSter icoon
Google reviews Ster icoonSter icoonSter icoonSter icoonSter icoon

Inspiratie voor lichtreclame

Laatste nieuws

Echte impact maken met
een visueel ontwerp?

Of je nu zelf een ontwerp aanlevert of ons aan het denken zet:
TintTotaal brengt jouw visueel ontwerp tot leven! Deel je wens of idee met het team en je hoort snel van ons!
Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl