Home / Project / Dionox De Vernieuwde Lichtreclame

DIONOX, DE VERNIEUWDE LICHTRECLAME

Dionox, de vernieuwde lichtreclame

Dionox, de vernieuwde lichtreclame, is de ideale manier om echt op te vallen met je bedrijf. De LED letters of doosletters zijn opvallend anders dan normale lichtreclame. Ze zijn smaller en eleganter, hebben een sjieke uitstraling en worden gemaakt met een opvallende bolling of ronding aan de voorzijde. Deze lichtreclame door middel van doosletters is energiezuinig en onderhoudsarm en werkt volgens de laatste techniek op het gebied van LED verlichting. Maar wellicht belangrijker is dat deze vorm van lichtreclame er voor zorgt dat je bedrijf uitstekend naar voren komt, zodat je gevel duidelijk opvalt.

Herkenbaar met de vernieuwde lichtreclame

De nieuwe vorm van lichtreclame van Dionox is een ideale vorm van signing, zeker als je er echt uit wilt springen als bedrijf. Of je deze moderne lichtreclame nu binnen of buiten gebruikt, opvallen doet het zeker. Vooral buiten krijgt je pand een heel herkenbare uitstraling, en dat is natuurlijk precies wat je wilt als bedrijf. Het voordeel van Dionox is dat je er ook echt alle kanten mee op kunt. Deze vorm van lichtreclame is namelijk verkrijgbaar in zeven verschillende types. De doosletters kunnen bovendien direct worden verlicht, maar ook indirect. Het verschil in effect is groot. Wij leveren deze vorm van lichtreclame in aluminium en kunststof profielen. Beide kunnen in iedere gewenste kleur worden gespoten.

Ook de vernieuwde lichtreclame op je gevel?

Wil jij ook deze vernieuwde lichtreclame op de gevel van je bedrijf? We maken deze verlichte doosletters altijd op maat en kunnen ze in iedere gewenste kleur leveren. Je kunt altijd kiezen voor een stijl die past bij je bedrijf: van elegant tot robuust en van klein tot indrukwekkend groot. Als wij de vernieuwde LED verlichte doosletters leveren, monteren we ze bovendien vakkundig, geheel naar wens. Ze hebben zowel buiten als binnen een geweldig effect en kunnen op diverse manieren gemonteerd worden. Rechtstreeks op je gevel bijvoorbeeld, met afstandhouders of via een frame. Wat je ook kiest, met Dionox heeft je gevelreclame altijd een geweldig effect.

Wil je meer weten?

Wil je meer weten over deze vernieuwde lichtreclame? Wij helpen je graag verder. Onze ontwerpstudio staat altijd voor je klaar met onbegrensde ideeën voor een opvallende gevelverlichting die echt past bij jouw bedrijf. Neem contact met ons op en we denken graag met je mee.

Aanvraagformulier  VRAAG EEN vrijblijvende OFFERTE AAN

  • Contactinformatie
  • Voertuig specificaties


  • Toelichting

  Echte impact maken met
  een visueel ontwerp?

  Of je nu zelf een ontwerp aanlevert of ons aan het denken zet:
  TintTotaal brengt jouw visueel ontwerp tot leven! Deel je wens of idee met het team en je hoort snel van ons!
  Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl