Home / Project / De Nieuwe Website Van Tinttotaal Uw Reclamespecialist Is Live

De nieuwe website van Tinttotaal, uw reclamespecialist, is live!

Sinds vandaag is de nieuwe website van Tinttotaal, www.tinttotaal.nl, in de lucht. Volledig gerestyled volgens de laatste trends op webdesign gebied en zeker niet onbelangrijk: geheel responsive, dat wil zeggen optimaal gebruiksvriendelijk op ieder device; mobiele telefoons, tablets, laptops en desktops. Ook nieuw op onze site is een blog.

Op onze nieuwe site vindt u natuurlijk ons assortiment aan sign producten met als hoofdcatergorieën: Voertuigreclame, Bedrijfsreclame, Raamfolie, Beurs & promotie, Bewegwijzering en Interieur. Daaronder een zeer breed gespecificeerd scala aan reclame uitingen met bij ieder product uitgebreide informatie over over het gebruik daarvan in de sign branche. Nieuw binnen ons assortiment is bijvoorbeeld het gebruik van hoogwaardig zelfklevend vinyl met een zeer realistische houtnerf of metaalfinish, waarmee uw interieur snel geheel gerestyled kan worden.

Maar onze site is er niet in de laatste plaats ook voor uw inspiratie op het gebied van sign en/of reclame mogelijkheden. Wij zullen ook regelmatig een portfolio bericht schrijven met beelden van een van onze afgeronde projecten waar we dieper ingaan op de materialen die gebruikt zijn en waarom. Altijd leuk om te lezen en bekijken als u nog niet helemaal weet wat u wilt voor uw bedrijf! En binnenkort komt ons nieuwe inspiratieboek uit, wat u digitaal zult kunnen downloaden op onze site of kunt bestellen in gedrukte vorm.

Ook nieuw op onze site is de blog. Hierin zullen wij regelmatig verslag doen van innovatieve of interessante producten binnen de sign branche, u tips geven op verscheidene gebieden van reclame uitingen, een leuke inkijk achter de schermen of een vergelijkend onderzoek tussen producten bijvoorbeeld. Houd onze site dus in de gaten en vind ons op Facebook, Twitter en Youtube om op de hoogte te blijven.

Wij bedanken Restyles voor de ontwikkeling van onze uitstekende website!

Binnenkort wordt ook onze showroom in een nieuw jasje gestoken. Daar komt ook een nieuw innovatief systeem te staan waar we u graag later meer over vertellen…

Wilt u persoonlijk advies of gewoon nader kennismaken? Belt of mailt u gerust of kom langs bij ons op de Isolatorweg 34 in Amsterdam voor een kop koffie of thee.

Echte impact maken met
een visueel ontwerp?

Of je nu zelf een ontwerp aanlevert of ons aan het denken zet:
TintTotaal brengt jouw visueel ontwerp tot leven! Deel je wens of idee met het team en je hoort snel van ons!
Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl