Home / Project / Wagenpark Belettering Voor Kh Engineering

Wagenpark belettering voor KH Engineering

Wagenpark belettering 23 nieuwe bedrijfswagens

Voor KH Engineering hebben wij hun 23 nieuwe bedrijfswagens voorzien van belettering, een gedeeltelijke wrap van hun beeldmerk en het wrappen van de spiegelkappen. Deze fleetmarking van maar liefst 20 stuks Ford Fiesta en 3 stuks Ford Focus hebben wij van productie tot montage op locatie in een tijdsbestek van minder dan 2 weken gerealiseerd!

One stop shop

TintTotaal verzorgt de belettering van bedrijfswagens indien gewenst geheel van ontwerp tot montage. Maar ook bij aangeleverde bestanden van logo’s of gehele designs zorgen we voor bewaking van de huisstijlkleuren. Zo krijg je vooraf altijd een proefprint te zien van hoe de kleuren uiteindelijk gaan worden. De productie wordt in eigen huis gedaan, hiervoor gebruiken wij indien gewenst pvc-vrije printmedia en onze printers draaien uitsluitend op eco solvent inkten. De montage wordt door onze vakkundige monteurs in onze werkplaats gerealiseerd of indien gewenst zelfs op locatie.

Omdat wij zelf alle facetten in huis hebben kunnen we snel schakelen en de planning van ontwerp tot montage strak houden. Want als een ontwerp gefinaliseerd is ben je natuurlijk razend benieuwd naar het eindresultaat!

Advies over wagenpark belettering nodig of wil je een offerte aanvragen voor autobelettering? Neem dan contact met ons op.

Echte impact maken met
een visueel ontwerp?

Of je nu zelf een ontwerp aanlevert of ons aan het denken zet:
TintTotaal brengt jouw visueel ontwerp tot leven! Deel je wens of idee met het team en je hoort snel van ons!
Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl