Home / Event En Promotie / Beurssystemen

Beurswanden

303 Google reviews 4.8Ster icoonSter icoonSter icoonSter icoonSter icoon

Hoog kwaliteit materiaal

Vakkundige afwerking

15+ jaar ervaring

Tinttotaal werknemer die een auto wrapt

Een beurswand voor winkel, evenement of beurs

Beurssystemen zoals signs & displays zijn een ideale toepassing voor het aankleden of promoten van een winkel, product, evenement of beurs.
Hieronder tref je de verschillende gangbare producten die wij snel uit voorraad kunnen leveren, zit een product er niet tussen bel dan voor een ontwerp op maat! TintTotaal denkt graag mee over een passend product.

Mobiele beurswanden

Met ons assortiment lichtgewicht beurssystemen kun je alle kanten op. We hebben veel standaard systemen zoals roll up banners in verschillende formaten en vrijstaande beurswanden in verschillende vormen die makkelijk op te zetten zijn en uit te breiden met verlichting.

Beursreclame

Alle beurswanden en systemen worden geleverd met draagtas of -kisten voor efficiënt hergebruik en het beeld kan altijd verwisseld worden bij gebruik van het systeem voor een nieuwe promotieactie bijvoorbeeld. Maar op maat gemaakte promo units, bakfietsen of blow-ups van objecten die in worden gezet voor fieldmarketing voorzien we ook vaak van belettering of een totale wrap waarbij het gehele object wordt ingepakt in een kleur folie of full colour print.
Tinttotaal werknemer die een auto wrapt
Tinttotaal werknemer die een auto wrapt

Beurswanden bestellen

Naast mobiele oplossingen voor beurs, promotie of fieldmarketing verzorgt TintTotaal ook vaak montage op locatie van de beurs. Dit is meestal in de vorm van bestickering van bestaande wanden of balies en dergelijke. Hiervoor gebruiken we een promotionele sticker die makkelijk te verwijderen is en zo min mogelijk lijmresten achterlaat.

Beurswand pop up

Ook niet verlichte textielframes kunnen de aankleding van een beursstand een zeer geraffineerde uitstraling geven. Deze kunnen door middel van wand- of plafondmontage worden gemaakt maar meestal mag er op locatie niet in de wanden geboord worden, daarom maken we in deze gevallen dan gebruik van de vrijstaande textielframes. Deze kunnen ook dubbelzijdig gemaakt worden. Zo kan je een mooie scheidingswand creëren die eventueel gedeeld kan worden met een buurman.

De voordelen van beurswanden op een rijtje:

Waarom kiezen voor beurswanden?
Check
Ideaal voor het aankleden van een beurs, winkel of product
Check
Inclusief draagtas- of kist voor hergebruik
Check
Geschikt voor fieldmarketing
Check
Goede stickerkwaliteit zonder lijmresten
Tinttotaal werknemer die een auto wrapt
Werkwijze TintTotaal

Hoe wij tewerk gaan

Tinttotaal-stap1

Stap 1

Advies

Onze sign specialisten behandelen iedere aanvraag met uiterste zorg en voorzien deze van het juiste advies. Wij houden rekening met de situatie, soort uiting en uw budget.

Stap 2

Ontwerp

Ideeën omzetten naar een beeld dat is de passie van onze creatieve grafische vormgevers. Wij creëren uw boodschap naar een onderscheidend ontwerp.
Garden Chief bbq vlees close-up
Garden Chief buitenkeuken render

Stap 3

Productie

Wij beschikken over een eigen productie met modernste machines. Hiermee combineren wij de hoogste kwaliteit producten met snelle levertijden.

Stap 4

Montage

Onze monteurs zijn speciaal opgeleid voor het monteren van Reclame & Sign producten. Wij zijn een SI’BON gecertificeerd Erkend Sign bedrijf en daarmee heeft u keurmerk voor 100% klanttevredenheid.
Garden Chief bbq vlees close-up

Wij hebben gewerkt voor 100+
grote en kleine bedrijven

303 Google reviews 4.8Ster icoonSter icoonSter icoonSter icoonSter icoon
303 Google reviews 4.8Ster icoonSter icoonSter icoonSter icoonSter icoon

Inspiratie beurswanden

Laatste nieuws

Echte impact maken met
een visueel ontwerp?

Of je nu zelf een ontwerp aanlevert of ons aan het denken zet:
TintTotaal brengt jouw visueel ontwerp tot leven! Deel je wens of idee met het team en je hoort snel van ons!
Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl