Home / Project / Bestickerde Sloep Voor Rederij Van Der Linden

Bestickerde sloep voor Rederij van der Linden

Rederij van der Linden, aanbieder van vaararrangementen in de Amsterdamse grachten, heeft een sloep laten bestickeren door TintTotaal. Met deze bestickering is de boot veel beter te herkennen tussen alle andere boten. 

Allereerst moest de oude bestickering verwijderd worden en de boot moest vetvrij worden gemaakt. Vervolgens is de nieuwe bestickering aangebracht. De bestickering is gedaan met bedrukking in het Oracal 551 071 zwart en Oracal 751 073 dark grey.

De bestickering is uitgevoerd vanuit de montagelocatie Jachthaven ’t Einde, waardoor de werkzaamheden uitgevoerd konden worden vanaf de kade. Nu de sloep weer in het water ligt is de bestickering goed te zien en is de sloep nog herkenbaarder geworden.

Bij TintTotaal doen we alles op het gebied van signen, gevelreclame, autobestickering, raamfolie, print– en digitale reclame. Wij beschikken over een ervaren designteam met eigen studio, daarom leveren wij opdracht snel en gedetailleerd op.

Wij kunnen het gehele proces, van ontwerp tot uitvoering, binnenshuis uitvoeren. Mede daarom kunnen wij de beste prijs/kwaliteit verhouding garanderen. 

Geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

rederij-van-der-linden-sloep

rederij-van-der-linden-bestickering

progressie

sloep-bestickering

Echte impact maken met
een visueel ontwerp?

Of je nu zelf een ontwerp aanlevert of ons aan het denken zet:
TintTotaal brengt jouw visueel ontwerp tot leven! Deel je wens of idee met het team en je hoort snel van ons!
Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl