Tover je voertuig om met een Full-body carwrap

Bij TintTotaal zijn we gespecialiseerd in het aanbrengen van voertuig wrap voor commerciële doeleinden. Wij hebben de afgelopen 10 jaar vele voertuigen voorzien van reclame en kunnen ons met recht experts noemen.

Van bakfietsen tot bestelbusjes en zelfs hele wagenparken, wij wrappen het allemaal. Met onze eigen in-house designstudio kunnen we elk idee of ontwerp tot leven brengen. Of het nou een custom design is of een al bestaand ontwerp, de gehele productie van begin tot eind is in eigen handen. Kies uit een breed assortiment aan folies: mat, glanzend, satijn, metallic, chroom, specials zoals carbon, of zelfs een combinatie van verschillende wrap films. Wij maken alleen gebruik van A-merken folies zoals: 3M, Avery Dennison, Oracal, Teckwrap en Inozetek. Vrijwel alle wrapfolie kleuren en soorten zijn bij ons verkrijgbaar. 

Indien je een design wilt aanleveren, kun je bij ons lijntekeningen van je voertuig op schaal aanvragen. Op deze manier zijn wij er zeker van dat je ontwerp goed zal passen.

Als je op zoekt bent naar wrap voor je persoonlijke auto, verwijzen we je graag door naar ons dochterbedrijf Procarwrap.

Het proces

Na het eerste contact vragen we je om een aantal bestanden aan te leveren zoals foto’s van het voertuig, logo’s van je bedrijf en andere dingen die belangrijk zijn voor het ontwerp. Wanneer je zelf het design wilt aanleveren, sturen we je de lijntekeningen zodat je ontwerp goed zal aansluiten op je voertuig. Hierna sturen we je een offerte op maat en beginnen we met ontwerpen.

Omdat we het hele proces zelf uitvoeren, en niks uitbesteden, blijf je nauw betrokken bij het proces. Ontwerpen kunnen dus als tijd op jouw verzoek worden aangepast. Nadat alles akkoord is, gaan we beginnen met de voorbereiding. Veel mensen denken dat we, als het ontwerp af is, meteen kunnen beginnen met wrappen. Maar dat is niet het geval. De ontwerpen moeten eerst geplot of geprint worden, waarna ze naar onze werkvoorbereiding gaan voor afwerking. Dit proces duurt ongeveer één week.

Als de materialen eenmaal klaar zijn, kan er begonnen worden om ze op je voertuig aan te brengen. Een simpele bestickering kost ons ongeveer een halve dag, terwijl een full body wrap al gauw een aantal dagen in beslag neemt. Let op: dit zijn indicaties. De daadwerkelijke duur kan hiervan afwijken. Het hele proces gaat in goed overleg en je krijgt natuurlijk een prognose van hoe lang wij je auto nodig hebben.

Interesse? Maak een afspraak

Uw contactpersoon:

image

BEL MIJ TERUG