Vlaggen en banieren op maat

De vlag doet het altijd goed

Een promotiemiddel waar u alle kanten mee op kunt? Dat is natuurlijk de vlag. Tinttotaal maakt full colour vlaggen van echte vlaggenstof, geheel volgens uw ontwerp. U heeft dus echt uw eigen vlag. Leuk om aan de gevel te hangen, maar ook om mee te nemen naar beurzen of evenementen. Een vlag is een van de bekendste manieren om reclame mee te maken. Bestel vandaag nog vlaggen op maat bij Tinttotaal.

Vlaggen laten maken is simpel bij Tinttotaal

Onze eigen DTP-ers ontwerpen uw vlaggen graag voor u. U heeft echt geen omkijken naar uw bestelling. Niet alleen verzorgen we het ontwerp voor u, ook de productie en levering worden voor u geregeld. Vanzelfsprekend houden we u voortdurend op de hoogte van de status. Wilt u ook op andere manieren reclame voor uw bedrijf maken?

Beachflags

De Beachflags van TintTotaal staan bekend om hun uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Deze blikvangers zet je in tijdens beurzen, in winkels, bij concerten, open dagen of markten. Eenvoudig op te zetten, betaalbaar en geschikt voor indoor- en outdoorgebruik. Kies uit een van onze twee modellen: De Straight Flag is het populaire, langwerpige model. Met de Drop Flag heb je een breder oppervlakte om je boodschap uit te dragen.
Wij maken onze beachflags van Longlife. Een sterke stof die rondom niet omgezoomd hoeft te worden en daardoor altijd strak is afgewerkt. Daarnaast rafelt de stof niet en gaat deze vaak enkele weken langer mee dan een beachflag van Flag die omgezoomd is.
Vul jouw beachflag aan met de accessoires die je nodig hebt. De keuze is enorm. Alle onderdelen zijn scherp geprijsd en van een uitstekende kwaliteit. Met de pole ontvang je altijd een stevige draagtas en dankzij een grondplug, grondpen, standaard of parasolvoet blijft jouw Beachflag altijd staan.

Beachflag straight small; Longlife; 40x235cm 98,-per stuk inclusief mast, draagtas en parasolvoet

Beachflag straight medium; Longlife; 65x315cm 118,-per stuk inclusief mast, draagtas en parasolvoet

Beachflag straight large; Longlife; 90x430cm 148,-per stuk inclusief mast, draagtas en parasolvoet

Beachflag drop small; Longlife; 70x180cm 103,-per stuk inclusief mast, draagtas en parasolvoet

Beachflag drop medium; Longlife; 100x250cm 126,-per stuk inclusief mast, draagtas en parasolvoet

Schuine gevelvlaggen

Bij gebruik van schuine gevelvlaggen hangt uw vlag altijd horizontaal. Schuine gevelvlaggen worden meestal dubbelzijdig op pvc blockout doek (zeildoek) geprint maar kunnen ook op vlaggenstof worden uitgevoerd. Worden compleet geleverd met houder en stok.

Schuine gevelvlag; pvc blockout; 50x50x100cm 79,-per stuk

Schuine gevelvlag; pvc blockout; 60x60x120cm 93,- per stuk

Gevelbanieren

Deze sterke, kwalitatief hoogwaardige RVS banieren, gemaakt van RVS 304. De flenzen zijn aan beide zijden gelast, waardoor een extra sterke verbinding met de uithouders ontstaat. Leverbaar: 60 x 250 cm en 80 x 300 cm.

Gevelbanier; pvc Frontlit; 60x250cm 279,-per stuk

Gevelbanier; pvc Frontlit; 80x300cm 345,- per stuk

Wilt u meer informatie?

Heeft u nog vragen over op maat gemaakte vlaggen? We staan u graag te woord. Bel ons op 020-681 32 06 of laat een berichtje achter. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Maatwerk Spandoekframes

Wilt u een spandoek aan de gevel hangen? Of een spandoek in een frame voor op de beurs? Met onze spandoekframes is letterlijk alles mogelijk. U kunt elke afmeting en vorm bepalen. Het fullcolour spandoek hangt met elastieken in een stevig buizenframe en is wind- en weerbestendig. Neem contact met ons op voor een scherpe offerte!

Uw reclame wordt gezien met een spandoekframe!

Een spandoek van 4 x 6 meter tegen de gevel? Een groot projectbord in een stalen frame? Het spandoekframe geeft u de mogelijkheden om groots uit te pakken. Dankzij onze lage prijzen is het betaalbaar om regelmatig een nieuw spandoek in het frame te hangen.

Complete verzorging door Tinttotaal

We leveren het spandoekframe compleet met alle buizen, koppelstukken en montagemateriaal. Ook het spandoekframe monteren kunt u aan ons overlaten. We assisteren u vanaf het ontwerp tot de montage. Het spandoekframe hangt binnen no time op z’n plek. Heeft u vragen over dit prachtige product? Laat het ons weten contact!

Aanvraagformulier