Vlaggen en banieren op maat

Een promotiemiddel waar je alle kanten mee op kunt? Dat is natuurlijk de vlag. TintTotaal maakt full colour vlaggen van vlaggenstof (enkelzijdig ontwerp) of bannermateriaal (dubbelzijdig zichtbaar), geheel volgens gewenst ontwerp. Echt een unieke vlag dus. Leuk om aan de gevel te hangen, maar ook om mee te nemen naar beurzen of evenementen in de vorm van een stoep- of beachvlag.

image

image

image

Vlaggen laten maken bij TintTotaal

Onze eigen DTP-ers ontwerpen de vlaggen graag voor je. Zonder omkijken naar de bestelling. Niet alleen verzorgen we het ontwerp, ook de productie en levering worden voor je geregeld. Vanzelfsprekend houden we je voortdurend op de hoogte van de status. Wil je ook op andere manieren reclame voor je bedrijf maken?

Beachflags

De Beachflags van TintTotaal staan bekend om hun uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Deze blikvangers zet je in tijdens beurzen, in winkels, bij concerten, open dagen of markten. Eenvoudig op te zetten, betaalbaar en geschikt voor indoor- en outdoorgebruik. Kies uit een van onze twee modellen: De Straight Flag is het populaire, langwerpige model. Met de Drop Flag heb je een breder oppervlakte om je boodschap uit te dragen.
Wij maken onze beachflags van Longlife. Een sterke stof die rondom niet omgezoomd hoeft te worden en daardoor altijd strak is afgewerkt. Daarnaast rafelt de stof niet en gaat deze vaak enkele weken langer mee dan een beachflag van Flag die omgezoomd is.
Vul jouw beachflag aan met de accessoires die je nodig hebt. De keuze is enorm. Alle onderdelen zijn scherp geprijsd en van een uitstekende kwaliteit. Met de pole ontvang je altijd een stevige draagtas en dankzij een grondplug, grondpen, standaard of parasolvoet blijft jouw Beachflag altijd staan.

Beachflag straight small; Longlife; 40x235cm 116,-per stuk inclusief mast, draagtas en parasolvoet

Beachflag straight medium; Longlife; 65x315cm 136,-per stuk inclusief mast, draagtas en parasolvoet

Beachflag straight large; Longlife; 90x430cm 166,-per stuk inclusief mast, draagtas en parasolvoet

Beachflag drop small; Longlife; 70x180cm 121,-per stuk inclusief mast, draagtas en parasolvoet

Beachflag drop medium; Longlife; 100x250cm 144,-per stuk inclusief mast, draagtas en parasolvoet

Schuine gevelvlaggen

Bij gebruik van schuine gevelvlaggen hangt de vlag altijd horizontaal. Schuine gevelvlaggen worden meestal dubbelzijdig op pvc blockout doek (zeildoek) geprint maar kunnen ook op vlaggenstof worden uitgevoerd. Worden compleet geleverd met houder en stok.

Schuine gevelvlag; pvc blockout; 50x50x100cm 97,-per stuk

Schuine gevelvlag; pvc blockout; 60x60x120cm 111,- per stuk

Gevelbanieren

Deze sterke, kwalitatief hoogwaardige RVS banieren, gemaakt van RVS 304. De flenzen zijn aan beide zijden gelast, waardoor een extra sterke verbinding met de uithouders ontstaat. Leverbaar: 60 x 250 cm en 80 x 300 cm.

Gevelbanier; pvc Frontlit; 60x250cm 279,-per stuk

Gevelbanier; pvc Frontlit; 80x300cm 345,- per stuk

Meer informatie?

Heb je nog vragen over op maat gemaakte vlaggen? We staan je graag te woord. Neem gerust contact met ons op.

Uw contactpersoon:

image

BEL MIJ TERUG