Gevelreclame

Het visitekaartje van een bedrijf

De gevelreclame is de eerste indruk van een bedrijf of winkel op huidige en toekomstige relaties en klanten.  En een eerste indruk kun je maar één keer maken!  De gevel is het visitekaartje van een bedrijf. En met de juiste gevelreclame zorg je ervoor dat die meteen in het oog springt.

Unieke en betaalbare gevelreclame

TintTotaal Reclame vindt dat de uitstraling van de gevel naadloos moet aansluiten bij het pand en de huisstijl van het bedrijf. Daarom maken wij gevelreclames die stuk voor stuk uniek zijn. TintTotaal is in staat om de totale signing van van elk pand te realiseren. Van een wapperende vlag tot 3D (verlichte) letters op de gevel. Om elke gevelreclame op maat te maken inventariseren wij de wensen en eisen van de klant. Uiteraard rekening houdend met het beschikbare budget.

Met inachtneming van de huisstijl van het bedrijf visualiseren wij vooraf de gevelreclame van de vestiging. Daarna gaan we op zoek naar het beste zichtpunt voor ieder onderdeel. Op basis hiervan en de bevindingen bij het inmeten maken wij een passende offerte voor het project. Een eventuele vergunning voor gevelreclame  kan ook geheel door TintTotaal begeleid worden.

One stop shop

Productie vindt plaats in onze eigen werkplaatsen en montage door een eigen montagedienst, uitgerust met alle benodigde materialen en gereedschappen om tot het beste eindresultaat te komen.

Uitgebreide mogelijkheden

Voor de opening van een bedrijf of winkel zal de gevelreclame als ‘finishing touch’ fungeren, al dan niet aangevuld met de binnenreclame, raambelettering, wall prints etc. Onderstaand een overzicht van onze mogelijkheden:

  • Raam- en/of gevelbelettering: hierbij gebruiken we ramen en direct te beletteren delen van de gevel voor reclame uitingen, maar ook voor decoratieve of privacy doeleinden. (link naar pagina raamfolie)
  • Lichtreclame en/of freesletters: de naam van het bedrijf of het logo uitgevoerd in direct LED verlicht, indirect verlicht of onverlichte letters of vormen met een 3D effect.
  • Reclameborden: reclameborden zijn een simpele maar effectieve manier om de gevel meer te laten opvallen.
  • Vlaggen en banieren: Een spandoek in frame, een kioskvlag of gevelbanier zijn een leuke manier om de gevel vooral vanaf het zijaanzicht extra in het zonnetje te zetten.
  • Interieur (re) styling: naast de gevel van een pand aankleden biedt TintTotaal ook vele stijlvolle manieren van binnenreclame.

Neem contact contact met ons op voor meer informatie over gevelreclame.

Offerte aanvragen

Interesse in gevelreclame? Neem contact met ons op!