Val op met bedrijfsreclame

Bedrijfsreclame, we zien het overal om ons heen. De uitstraling van je winkel of bedrijfspand is dan ook essentieel voor de vindbaarheid van je onderneming en het is één van de belangrijkste visitekaartjes voor je bedrijf. Voor elk pand zijn er tal van creatieve en opvallende reclame-uitingen te bedenken.

Tal van mogelijkheden

Er zijn verschillende mogelijkheden als we het over bedrijfsreclame hebben, een bedrijfspand laten opvallen kan op veel manieren. TintTotaal is gespecialiseerd in diverse vormen van bedrijfsreclame, een aantal hiervan zijn raambelettering, reclameborden, gevelletters, lichtreclame, spandoeken en vlaggen en banieren. De kunst is om hier een mooie combinatie in te vinden van dingen die elkaar aanvullen, laat dat maar aan onze ontwerpers over!

Van ontwerp tot montage

Omdat wij een eigen design studio hebben met ontwerpers die veel ervaring hebben met het aankleden van winkels, salons en bedrijfspanden en beschikken over materiaalkennis, kunnen we snel schakelen. Bij het ontwerp houden we al rekening met de materiaalkeuze en maximale formaten van plaatmateriaal en gevelletters e.d. zodat je niet voor vervelende verassingen komt te staan. Ons eigen montageteam overlegt ook uitvoering met de ontwerper voordat er iets uitgevoerd wordt zodat iedereen precies weet waar hij aan toe is. Als alle materialen geproduceerd en voorbereidt zijn kan de laatste stap van het project uitgevoerd worden.

Vergunning voor je gevelreclame

Ook hier kunnen we je op weg helpen om een omgevingsvergunning aan te vragen bij de gemeente waar je gevestigd bent. Er zijn veel regels en die verschillen per wijk en gemeente. Vaak zie je als ondernemer door de bomen het bos niet meer. Door onze jarenlange ervaring weten wij vaak van tevoren of een idee goedgekeurd zal worden en wat wel en niet mag. Onze ontwerpers maken een technische tekening volgens de richtlijnen die je in kunt dienen bij de gemeente.

image

Bedrijfsreclame

image

Bedrijfs Reclame

image

Bedrijfsreclame Tintotaal

Advies op maat

Welke vorm van bedrijfsreclame het beste bij jou past verschilt per situatie en locatie. Zit je bedrijfspand bijvoorbeeld gevestigd op een rustig industrieterrein met weinig verkeer, dan is verlichte bedrijfsreclame vaak overbodig en volstaat een reclamebord, onverlichte freesletters of een spandoek in aluminium frame voor de industriële look. Indien je wel binnen een drukbezocht gebied zit met veel voorbijgangers, dan is je bereik vaak groter. Een verlichte vorm van reclame-uiting is dan vaak interessanter om toe te passen, dat maakt dat ook ’s avonds je logo en/of bedrijfsnaam zal opvallen.

Onze reclameadviseurs kijken graag met je mee om te adviseren welke vorm van bedrijfsreclame het beste bij jouw pand past. Alle producten die we leveren zijn van hoogwaardige kwaliteit en we maken zo veel mogelijk gebruik van materialen die het milieu zo min mogelijk belasten. Zo ben je verzekerd van een duurzame oplossing en wordt de reclame een interessante investering.

Het stopt niet bij de gevel

Bij bedrijfsreclame denk je vaak alleen aan de gevelreclame buiten. Maar ook binnen kunnen we alle kanten op. Door middel van full colour print op diverse materialen en ondergronden kun je de reclame binnen mooi laten aansluiten op buiten. Ook creëer je hiermee sfeer in het interieur. Denk hierbij aan fotobehang, textielframes, het bestickeren van deuren of tafelbladen of zelfs de hele keuken en stickers en logomatten voor op de vloer. Textielframes bijvoorbeeld zijn ook zeer geschikt om de akoestiek te verbeteren in een ruimte, bovendien kunnen de doeken hiervan gewisseld worden als je toe bent aan een ander full colour beeld!

Meer dan bedrijfsreclame

Naast bedrijfsreclame verzorgt TintTotaal alles op het gebied van autobestickering, raamfolie, print, design en digitale reclame. TintTotaal is een Si’bon erkend signbedrijf.

Mocht je nog vragen hebben neem gerust contact op of vul het formulier hieronder in:

Uw contactpersoon:

image

BEL MIJ TERUG