Autoruiten blinderen

Privacy en bescherming tegen uv-straling

Laat Tinttotaal uw autoramen blinderen

Sinds 2005 blinderen we ruiten voor auto’s van alle merken. We gebruiken een blinderingsfolie voor het ramen blinderen van het kwaliteitsmerk; Johnson Window Films. Johnson Window Films is het top merk uit de USA. Dit betekent dat het product er niet alleen zeer mooi uitziet maar ook nog eens krasvast en zeer sterk is. Er is geen ander merk is van deze hoge kwaliteit!
Nieuw in ons assortiment: tint- en veiligheidsfolie in één bij 20%!

Er zijn diverse tinten raamfolie verkrijgbaar. Wilt u meer privacy of zijn vooral de looks belangrijk? Natuurlijk houden we rekening met de wetgeving rondom geblindeerde autoruiten. Voor meer informatie over autoruiten blinderen verzoeken we u om contact op te nemen met ons.

Verschillende percentages beschikbaar voor autoruit tinten

Van licht getint tot heel donkere autoruiten, zo’n beetje alles is mogelijk. Volgens de wet moeten de voorruit en ruiten in de voorportieren minimaal 55% lichtdoorlatend zijn. Verder mag u zelf bepalen hoe donker wij uw autoruit blinderen. Een heel sportief uiterlijk is zo voor elkaar door de autoruiten te blinderen met de juiste folie.

Veel voordelen aan ramen blinderen

Waarom uw ramen blinderen? De blindeerfolie houdt tot 47% van de warmte buiten, waardoor uw airco minder energie verbruikt. Daarnaast filteren de geblindeerde ruiten 99% van de uv-straling en werken ze inbraak vertragend. Veiligheid; De folie van Johnson Window Films is in feite een laminaat. Daardoor is een ruit tot 5 keer sterker en is scherfwerend. In het geval van een ongeluk zullen de ruitsplinters op de folie blijven plakken, waardoor de kans op een letsel door glas veel minder wordt. Uw privacy in de auto is natuurlijk ook niet onbelangrijk!

  • – Privacy
  • – Bescherming tegen uv-straling
  • – Minder warmte in de auto
  • – Meer veiligheid bij glasbreuk (getest volgens de norm NEN prEN 12600)
  • – Strakke styling van uw auto
7 jaar garantie op de folie en montage

Onze vakmensen zorgen natuurlijk voor een vlekkeloze montage zonder luchtbelletjes, kreukels of stofdeeltjes. Toch kan er ook na montage altijd iets misgaan. Daarom krijgt u van ons een certificaat voor 7 jaar garantie op loslaten, bellen, scheuren of verkleuren van de folie. Voor meer informatie kunt u langs komen bij onze vestiging in Amsterdam.

Procarwrap

Vanaf januari 2017 wordt car syling uitgevoerd in ons Procarwrap filiaal aan de Condesatorweg.

Prijslijst blinderen B-stijl

Zie hieronder onze prijzen voor professioneel blinderen

Prijzen voor alle ramen achter de voorstoelen (B-stijl).

Model B-stijl
Hatchback 3 deurs € 150,-
Hatchback 5 deurs € 275,-
Coupé € 295,-
Sedan € 295,-
Station € 325,-
SUV / MPV € 325,-

Prijslijst blinderen per raam

Zie hieronder onze prijzen voor professioneel blinderen

Prijzen per raam per stuk.

Raam Per stuk
Achter- en voorpoortier voorruit (draairaam) € 65,-
Achter en voorpoortier voorruit + kleine ruit (draairaam) € 85,-
Vaste zijruit € 45,-
Achterruit € 130,-

Offerte aanvragen

Interesse in blinderen? Neem contact met ons op!