Home / Portfolio / Hymer Ml T 580 Carwrap

Hymer ML-T 580 Carwrap

Wij hebben het genot gehad om deze Hymer ML-T 580 Kamper om te bouwen naar ongetwijfeld wel de gaafste kamper van Nederland!

Het is een groot project geweest wat zeker de nodige expertise en ervaring heeft vereist van onze wrappers. De auto is van origineel af wit en dat is een erg opvallende ‘kleur” voor het wrappen, waarbij er extra aandacht benodigd is geweest voor het volledig wrappen om eventuele witte randen te voorkomen.

De Hymer Camper is voorzien van een 2-tone wrap. In 2019 heeft Hymer een VisionVenture gepresenteerd, is een 2025 Hymer concept met een hele gave wrap. Onze klant vond deze Concept VisionVenture zo gaaf dat zij besloten om dit ontwerp te gebruiken voor hun eigen Hymer. Wij zijn in de studio gelijk aan de slag gegaan en hebben de foto’s en video’s van de VisionVenture erbij gehaald om het ontwerp zo precies mogelijk na te bootsen.

Ook hebben we de waaiers erbij gehaald om de exacte 2 tone kleuren over te brengen. We hebben Avery Denisson SWF gebruikt voor de folies, met de kleuren Matte Metallic Emerald Green en Matte Metallic Blaze Orange. Met de details in Satijn Zwart. Tevens hebben we de voorportierramen voorzien van 4mill veiligheidsfolie en de achterste zijramen voorzien van privacyfolie + zonneband.

We zijn gelijk aan de slag gegaan met het volledig reinigen van de Hymer, het is een forse wagen en we hebben twee dagen nodig gehad om alles te ontvetten en gereed te maken voor de wrap. Dit is nog een vrij grote klus geweest, zeker omdat er op elke rand wel vuil te vinden was. Vervolgens is het een en ander gedemonteerd, zo zijn de voorgrill en de kunstof zijschermen gedemonteerd zodat de wrap volledig toegepast kan worden op het paneel.

 

 

Echte impact maken met
een visueel ontwerp?

Of je nu zelf een ontwerp aanlevert of ons aan het denken zet:
TintTotaal brengt jouw visueel ontwerp tot leven! Deel je wens of idee met het team en je hoort snel van ons!
Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl