Home / Portfolio / Ramen Tinten Bij Oldtimers

Ramen Tinten bij Oldtimers

Houd je oldtimer in uitmuntende conditie
Een klassieker als deze auto wilt u natuurlijk zo netjes mogelijk houden zowel van buiten als van binnen. Met het blinderen van de ramen waarborgt u de kwaliteit van het interieur. Wij maken gebruik van de meest hoogwaardige folie, de Xpel Prime.

Bescherm je interieur
De Xpel Prime filtert 99% van de schadelijke Uv-straling tegen en houdt de warmte voor een belangrijk deel buiten de auto. Oldtimers zijn namelijk erg gevoelig voor deze Uv-straling, omdat zij vrijwel altijd leren interieurs hebben. Zonder de autoramen te tinten krijgt de zon vrij spel op het dashboard, leer, bekleding en het tapijt wat leidt tot uitdroging, barsten en scheuren.

Xpel Prime autoraamfolie
Deze jaguar XJ6 is geheel voorzien van Xpel folie voor maximale bescherming. Zo ontvangt de auto van buitenaf ook nog eens een strakkere en een meer premium look. De folie brengt namelijk een 60% tint met zich mee wat resulteert in een meer stijlvolle uitstraling.

Oldtimers
Zolang er meer vraag dan aanbod is, blijven oldtimers in waarde stijgen. Door oudheid en slijtage kan een oud type auto een uitstervend ras zijn waarvan alleen de sterkste en best bewaarde nog zijn overgebleven. Nou besteden de meeste eigenaren van oldtimers veel aandacht om hun wagen in topconditie te behouden. Wij bieden naast interieurbescherming ook de mogelijkheid om de buitenkant te beschermen met steenslag folie, hiermee voorkom je krasjes en steeninslagen.

Blinderen bij Tinttotaal
Wij bieden onze expertise en Xpel Prime folie aan om zo jouw auto optimaal te voorzien van bescherming aan het interieur en om tegelijkertijd je auto een meer premium en esthetische look te geven. Wij nodigen u graag uit om langs te komen zodat we kunnen overleggen wat de mogelijkheden zijn.

Echte impact maken met
een visueel ontwerp?

Of je nu zelf een ontwerp aanlevert of ons aan het denken zet:
TintTotaal brengt jouw visueel ontwerp tot leven! Deel je wens of idee met het team en je hoort snel van ons!
Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl