Home / Portfolio / Doosletters Voor Kaddour Puur Eerlijk Vlees

Doosletters voor Kaddour puur & eerlijk vlees

Slagerij Kaddour puur & eerlijk vlees, heeft voor zijn locatie in Amsterdam op de Bos en lommerweg zijn voorgevel laten voorzien van verlichtte doosletters. Met deze aluminium doosletters is het pand nog meer herkenbaar geworden, zowel ’s nachts als overdag.

De gevelpanelen van de slagerij werden in eerste instantie gedemonteerd, hierdoor konden de verlichtte doosletters worden gemonteerd op onze eigen locatie. Vervolgens konden de gevelpanelen inclusief doosletters aan de gevel worden gemonteerd.

De kleur van de Aluminum doosletters is RAL 6005 Moss green en is gespoten met twee componenten lak. Aan de achterzijde van de doosletters is wit licht te zien die doormiddel van een dag en nacht sensor automatisch aan en uit gaat. 

Bij TintTotaal doen we alles op het gebied van signen, gevelreclame, autobestickering, raamfolie, print– en digitale reclame. Wij beschikken over een ervaren designteam met eigen studio, daarom leveren wij opdracht snel en gedetailleerd.

Wij kunnen het gehele proces, van ontwerp tot uitvoering, binnenshuis uitvoeren. Mede daarom kunnen wij de beste prijs/kwaliteit verhouding garanderen. 

Geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

doosletters-kaddour

kaddour-gevelreclame

verlichtte-doosletters

gevelreclame-kaddour

Echte impact maken met
een visueel ontwerp?

Of je nu zelf een ontwerp aanlevert of ons aan het denken zet:
TintTotaal brengt jouw visueel ontwerp tot leven! Deel je wens of idee met het team en je hoort snel van ons!
Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl