Home / Portfolio / Nu Online Onze Nieuwe Site Supercarwraps Nl

Nu online: onze nieuwe site supercarwraps.nl!

Sinds gisteren is onze nieuwe site supercarwraps.nl online. Deze site is opgezet speciaal om snel info te vinden over car wrapping maar ook gedeeltelijke wraps zoals alleen het dak laten wrappen of striping, blinderen en ook veiligheidsfolies voor auto’s.

303 Google reviews 4.8Ster icoonSter icoonSter icoonSter icoonSter icoon
Hoog kwaliteit materiaal
Vakkundige afwerking
15+ jaar ervaring

Een mooie feature op deze site is onze prijsconfigurator waarmee je in 4 stappen zelf kunt kiezen wat je wilt laten doen, wat voor auto je hebt, welke folie je wilt toepassen en eventuele extra opties die je meteen mee wilt nemen om de styling van je auto helemaal af te maken. Als je de gewenste opties hebt gekozen kun je in een druk op de knop je aanvraag versturen en dan nemen we contact met je op om de details te bespreken en eventueel meteen een afspraak in te plannen, dit kan doorgaans binnen 3-5 werkdagen ingepland worden!

Op deze nieuwe site hebben wij 4 hoofdonderdelen in ons aanbod, wel lekker overzichtelijk als het om automotive stylen gaat en de nadruk niet zozeer op reclame ligt:

Car Wrapping
Bij het car wrappen pakken we de auto in. Dat kan in een gloss, matte, satin of special folie, dit kun je allemaal kiezen in de configurator.

Dak wrap & striping
Een glans-, metallic- of matte folie, full colour print met glans- of matlaminaat, carbon look, hoogglans panoramadak, sport striping of een dak wrap volledig naar eigen design? Hiermee maakt u uw auto uniek en stijlvol.

WIST U DAT…
• De duurzaamheid van de folie: 5-7 jaar bedraagt
• Temperatuurbestendigheid: ongeveer -40°C tot +90°C
• De folie weer- en UV-bestendig is
• De folie de lak beschermt tegen steenslag
• Nadat uw auto gewrapt is u hem gewoon kunt wassen met
de hand of door de wasstraat (bij matte kleuren zonder
polish wax)
• U 2 jaar garantie krijgt op de wrap

Ruiten blinderen
In de configurator kun je ook kiezen in welk percentage je je ruiten wilt laten blinderen en precies welke ruiten. We gebruiken een blinderingsfolie van het kwaliteitsmerk Johnson Window Films. Dit betekent dat het resultaat er niet alleen zeer mooi uitziet maar ook krasvast en zeer sterk is. Geen ander merk is van deze kwaliteit!

WAAROM ZOU IK MIJN RUITEN LATEN TINTEN?
• Privacy
• Bescherming tegen uv-straling
• Minder warmte in de auto
• Meer veiligheid bij glasbreuk (getest volgens de norm NEN prEN 12600)
• Strakke styling van uw auto

Steenslagfolie
Lakbeschermingsfolie, beter bekend als steenslagfolie, is een onzichtbare folie die een tweede huid vormt op uw auto. De folie is glashelder en beschermt de lak van uw auto tegen steenslag en kleine parkeerschades. Met lakbeschermingsfolie rijdt u een stuk geruster.

Kortom, wij nodigen je uit om een kijkje te nemen op deze nieuwe site en laat u inspireren. Geheel vrijblijvend natuurlijk 🙂

Wat hebben we uitgevoerd uitgevoerd

Michiel van Tinttotaal

Jouw hulpmiddel op het gebied van visuele communicatie

TintTotaal is een Visueel Print & Montagebedrijf met specialistische kennis. Perfectie is onze standaard. Wij garanderen 100% het best haalbare resultaat tegen eerlijke prijzen, waarbij we zoveel mogelijk gebruik maken van duurzame materialen.

Interesse in een van onze oplossingen? Vraag vooral een vrijblijvende offerte aan en je hoort diezelfde week nog van ons. Praten over een samenwerking? Alles begint bij een kop koffie! Onze vakmensen denken graag met je mee!

Echte impact maken met
een visueel ontwerp?

Of je nu zelf een ontwerp aanlevert of ons aan het denken zet:
TintTotaal brengt jouw visueel ontwerp tot leven! Deel je wens of idee met het team en je hoort snel van ons!
Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl