Home / Portfolio / Opvallende Wrap Voor The Real Estate Company

Opvallende wrap voor The Real Estate Company

Makelaarskantoor The Real Estate Company heeft afgelopen december de bestelbus laten wrappen bij TintTotaal. Daarbij is gekozen voor een uniek design en met deze opvallende wrap is deze bestelbus absoluut niet te missen.

Allereerst moest de oude wrap van de bestelbus verwijderd worden. Vervolgens kon de bestelbus gewrapt worden in de nieuwe full colour wrap. Deze full colour wrap in de kleur oranje PMS 1585 is op bijna de gehele bestelbus aangebracht. Het dak en de kunststof onderdelen zoals de bumpers en spiegels hoeften niet gewrapt te worden.

Voor het wrappen is gebruik gemaakt van zelfklevend cast wrapping vinyl. Deze wrap is vervolgens nog voorzien van een beschermlaminaat die ervoor zorgt dat de wrap beschermd wordt tegen UV-licht en krassen. Daarnaast zorgt de beschermlaag ook voor een glanzend effect. Bij The Real Estate Company waren ze hartstikke blij met de opvallende wrap en daar doen wij het natuurlijk voor!

Bij TintTotaal kunt u niet alleen terecht voor het wrappen van auto’s. Ook voor het maken van unieke designs, autobestickering, bedrijfsreclame, autostyling, raamfolie, print– en digitale reclame kunt u bij ons terecht.

Onze experts staan klaar om jou te adviseren en tot dienst te zijn. Omdat wij een eigen designstudio hebben, houden we alle lijntjes kort en heb je als klant veel inspraak in het proces. Wij maken namelijk altijd proefprints en proefontwerpen, bent u niet tevreden en ziet u liever een aanpassing? Dan doen wij dat uiteraard met alle liefde.

Interesse in een van onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

wrap-opvallend

wrap-progress

wrap-orange

wrap-back-bus

Echte impact maken met
een visueel ontwerp?

Of je nu zelf een ontwerp aanlevert of ons aan het denken zet:
TintTotaal brengt jouw visueel ontwerp tot leven! Deel je wens of idee met het team en je hoort snel van ons!
Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl