Home / Portfolio / Bestelbussen Bestickerd Voor Seven Elektrotechniek

Bestelbussen bestickerd voor Seven Elektrotechniek

Voor Elektrotechnisch installatiebedrijf Seven Elektrotechniek uit Lijnden heeft TintTotaal meerdere bestelbussen bestickerd. Zo zijn in totaal acht Volkswagen Transporters voorzien van contour gesneden bestickeringen. Zowel het logo als de huisstijl zijn duidelijk te zien op de voertuigen waardoor zowel de naamsbekendheid als de zichtbaarheid van het bedrijf nog verder wordt vergroot. 

Waarom heb ik voertuigbelettering nodig voor mijn bedrijf?

Of jouw bedrijf nu een enkele auto, een reeks bestelwagens of een wagenpark heeft, aangepaste voertuigbelettering en bestickering trekken dag en nacht de aandacht! Dit vergroot gegarandeerd de naamsbekendheid van jouw organisatie op elk moment van de weg. Jij levert ons jouw ideeën en wensen, en onze deskundige grafisch ontwerper Selim maakt de boodschap duidelijk op elke kant van het voertuig voor maximale zichtbaarheid. Voor dit project werd gekozen voor opvallende kleuren op een witte bus: zwart, rood, wit en reflecterend rood. De rode markeringen op de zijkanten zijn ook nog eens retro-reflecterend, waardoor het extra opvalt in de komende donkere winterdagen. Als extra hebben we aan de zijkanten een QR-code toegevoegd. Ideaal voor als het voertuig bijvoorbeeld geparkeerd staat en u toevallig op zoek bent naar een elektrotechnisch bedrijf.

Ook op locatie

Maar misschien is het voor jou onmogelijk om de voertuigen naar ons te brengen of is jouw bedrijf niet in de buurt van Amsterdam gevestigd. Geen ramp! Wij leveren onze diensten ook op locatie. Met een team van vakkundig personeel komen wij graag langs om de werkzaamheden uit te voeren op een afgesproken locatie. 

Waarom je voor TintTotaal moet kiezen

Bij TintTotaal doen we alles op het gebied van signen, gevelreclame, autobestickering, raamfolie, print– en digitale reclame. Wij beschikken over een ervaren designteam met eigen studio, daarom leveren wij opdracht snel en gedetailleerd.

Wij kunnen het gehele proces, van ontwerp tot uitvoering, binnenshuis uitvoeren. Mede daarom kunnen wij de beste prijs/kwaliteit verhouding garanderen. 

Geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Echte impact maken met
een visueel ontwerp?

Of je nu zelf een ontwerp aanlevert of ons aan het denken zet:
TintTotaal brengt jouw visueel ontwerp tot leven! Deel je wens of idee met het team en je hoort snel van ons!
Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl