Home / Portfolio / Tritium Chargers Voorzien Van Bestickering

Tritium Chargers voorzien van bestickering

Tritium Charger bestickering

Wij hebben meerdere Veefil charger´s voorzien van bestickering. Vervolgens deze gemonteerd op locatie bij Veefil zelf. De ontwerpen liggen in principe al grotendeels klaar, wij zorgen dat ze netjes worden geprint op monomeren folie. Vervolgens wordt dit uitgesneden en verzorgen onze monteurs de bestickering op de Veefil-RT.

Meer dan 20 jaar expertise in E-mobiliteitstechnologie

Veefil is de benaming voor de snelladers die behoren tot het moederbedrijf Tritium. Zij zijn in 1999 gestart en waren begonnen als deelnemer van autoraces op zonne-energie.

Zij behaalden hierbij een derde plek bij de World Solar Challenge en dit was voor een een start van technische innovatie die uiteindelijk werd vertaald naar commerciële applicaties.
In 2017 zijn ze uiteindelijk begonnen aan de productie van hun Veefil-RT, ’s werelds kleinste DC snellader voor elektrische voertuigen. Ze vestigden hun eerste internationale kantoor in Torrance, Californië. In 2018 hebben zij een nieuw kantoor in Amsterdam geopend om bestaande klanten te ondersteunen en om te groeien in een van de meest geavanceerde EV-markten ter wereld.

Duurzaamheid van de Tritium Veefil-RT

De Veefil_RT charger is ontworpen voor optimale functionaliteit in een breed scala van omgevingscondities waaronder temperatuur, vochtigheid en corrosie. De Veefil-RT is vloeistofgekoeld die warmte regelt en slijtage aan interne componenten vermindert. De Veefil-RT past ook goed in compacte ruimtes en heeft ’s werelds kleinste voetafdruk voor een snellader en biedt eigenaren meer flexibiliteit bij de keuze van installatielocaties. Door de eenvoudige installatie levert de Veefil-RT lagere instelkosten zodat laadservices sneller kunnen worden aangeboden.

Ook is het vanuit een marketing punt een makkelijk toegankelijke manier voor promotie, door aanpasbare voor- en achterstickers van de Veefil-RT. Je kan bijv. extra aandacht trekken door opvallende afbeeldingen. Ook bedrijfskleuren, logo’s en berichten kunnen worden opgenomen in elke Veefil-RT.

Echte impact maken met
een visueel ontwerp?

Of je nu zelf een ontwerp aanlevert of ons aan het denken zet:
TintTotaal brengt jouw visueel ontwerp tot leven! Deel je wens of idee met het team en je hoort snel van ons!
Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl