Home / Portfolio / Signing Voor The Bens Collection

Signing voor The Ben’s Collection

The Ben’s Collection, verhuurder van appartementen heeft diverse signing laten uitvoeren door TintTotaal. In totaal zijn er 40 signs gemaakt voor The Ben’s Collection. Dit zijn kamernummers, verdiepingsnummers, verwijsborden, parkeer verwijsborden en logo borden.

De signs zijn full colour geprint met een glans coating. Daarnaast is er ook een dubbelzijdig onverlichte sign ontworpen en gecreëerd. Dit bord is van Aluminium en is daardoor erg stevig.   

Wat is signing en waarom is het belangrijk voor uw bedrijf?

Signing is niets anders dan visuele communicatie. Het is fysieke en vooral offline communicatie om je (doel)groep te bereiken. Het is de combinatie van beeld en tekst waarmee een merk, bedrijf of organisatie een boodschap overbrengt. Het kan bijvoorbeeld gaan om bestickering, gevelreclame of spandoeken, borden met het logo langs een drukke weg of de unieke slogan van jouw bedrijf.

Voor veel bedrijven is signing het belangrijkste. Het zorgt voor zichtbaarheid en herkenbaarheid. Het is een effectief middel om zichtbaar te worden en op te vallen. Eigenlijk is het niets minder dan de aandacht van het publiek trekken. Als die aandacht eenmaal is getrokken, dan kan je jouw boodschap overbrengen. Consistentie in stijl en imago zorgt voor herkenbaarheid. En dat is weer belangrijk voor jouw imago en voor de merkherinnering.

Waarom je voor TintTotaal moet kiezen

Bij TintTotaal doen we alles op het gebied van signen, gevelreclame, autobestickering, raamfolie, print– en digitale reclame. Wij beschikken over een ervaren designteam met eigen studio, daarom leveren wij opdracht snel en gedetailleerd.

Wij kunnen het gehele proces, van ontwerp tot uitvoering, binnenshuis uitvoeren. Mede daarom kunnen wij de beste prijs/kwaliteit verhouding garanderen. 

Geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Echte impact maken met
een visueel ontwerp?

Of je nu zelf een ontwerp aanlevert of ons aan het denken zet:
TintTotaal brengt jouw visueel ontwerp tot leven! Deel je wens of idee met het team en je hoort snel van ons!
Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl