Home / Portfolio / Amsterdam Creative De Grote Broer Van Tinttotaal

Amsterdam Creative – de grote broer van TintTotaal

Wij presenteren: Amsterdam Creative! Misschien is het je al opgevallen: de gevelreclame van TintTotaal is in een nieuw jasje gestoken. Hierbij is de naam Amsterdam Creative in mooie verlichte doosletters prominent aanwezig. TintTotaal zit hier zeker nog steeds en ons – vernieuwde – logo is ook nog steeds zichtbaar op de gevel, samen met onze zusterbedrijven ProCarWrap – waarvan het logo en de site ook helemaal vernieuwd zijn – , Tint.Agency, Signstores, Autobeletteren.nl en Raamfolietotaal, onze webshop voor raamfolies. Amsterdam Creative is dus het beste te omschrijven als de grote broer van al onze brands.

303 Google reviews 4.8Ster icoonSter icoonSter icoonSter icoonSter icoon
Hoog kwaliteit materiaal
Vakkundige afwerking
15+ jaar ervaring

Het ontstaan van Amsterdam Creative
TintTotaal houdt altijd al van innovatie en het duidelijk en transparant aanbieden van producten en diensten aan onze doelgroepen. Vandaar dat we een aantal dingen hebben gescheiden in zusterondernemingen. Omdat deze wel allemaal met elkaar verbonden, ofwel familie zijn, hebben we deze, overkoepelende, grote broer gecreëerd. Omdat we in de toekomst qua ruimte ook gaan uitbreiden zal Amsterdam Creative als een experience center functioneren waarbij je als bezoeker de verschillende facetten van ons vakgebied kunt leren kennen en de reclamewereld van de toekomst kunt ervaren. Wat is er allemaal te vinden? Hoe ziet dit er uit? Hoe wordt het geproduceerd? Hoe gaat het gemonteerd worden? Deze vragen zullen allemaal visueel zichtbaar worden. Zo zul je als leek een veel beter beeld hebben van wat er allemaal mogelijk is voor jouw bedrijf en weet je van te voren precies hoe mooi het eindresultaat eruit zal komen te zien. Uiteraard ben je nu ook al van harte welkom in onze showroom.
One stop shop
Om nog meer aan de zogenaamde one stop shop vraag van veel van onze klanten te voldoen hebben we nu met de onderverdeling van verschillende expertises een nog ruimer aanbod en kunnen we nog sneller schakelen van concept tot eindresultaat. De creatievelingen van Tint.Agency, Faruk, Mineke, Jeroen en Selim maken de mooiste ontwerpen aan de hand van de aanvragen die binnenkomen via het sales team van Tinttotaal, Sahin en Osman. De uitvoering van projecten komt na productie en voorbereiding terecht in de handen van onze buitenmonteurs Daan en Mo bij TintTotaal of onze car wrappers Rico, Mike, Warand en Shafiq bij ProCarWrap. Voor klanten die zelf handig zijn met monteren hebben we de webshop Raamfolietotaal waar je voordelig folies kunt bestellen per meter.
Rebranding zonder verwarring
Onze huisstijlen van TintTotaal en ProCarWrap hebben een rebranding ondergaan. Hierbij is het belangrijk om geen verwarring bij al bestaande klanten te veroorzaken. Door de logo’s wel flink te veranderen maar bijvoorbeeld het kleurgebruik wel aan te houden is er toch nog de herkenning. Door de naam Amsterdam Creative groot op de gevel te zetten maar onze andere brands ook te laten terugkomen is de overgang wat vloeiender en blijven we toch het vertrouwde creatiefste en meest all round sign bedrijf van Amsterdam en omgeving!
Materiaalgebruik gevelreclame
Voor de nieuwe gevelreclame hebben we verschillende materialen gebruikt. AMSTERDAM CREATIVE is uitgevoerd in direct verlichte doosletters met high-power LED’s, de rode letters hebben ook rode LED’s voor een nog beter kleurresultaat. De letters zijn voorgemonteerd op een Dibond beplating die voorzien is van een mooie Black steel brushed renovatiefolie die ook doorloopt op de zijkant van het pand waar nog een verlicht beeldmerk zit. Daarachter is de bedrading mooi weggewerkt. Rechts boven de ingang is een fraaie Flatbox gemaakt; een onverlichte bak met alle logo’s daarin 3D doorgestoken en verlicht. Verder hebben we de geveldelen ook voorzien van renovatiefolie en de roldeur met een wel hele spannende full colour print gewrapped! Meer weten of wil je je bedrijf ook laten rebranden? Neem gerust contact op om eens te sparren over je nieuwe brand.

Wat hebben we uitgevoerd uitgevoerd

Michiel van Tinttotaal

Jouw hulpmiddel op het gebied van visuele communicatie

TintTotaal is een Visueel Print & Montagebedrijf met specialistische kennis. Perfectie is onze standaard. Wij garanderen 100% het best haalbare resultaat tegen eerlijke prijzen, waarbij we zoveel mogelijk gebruik maken van duurzame materialen.

Interesse in een van onze oplossingen? Vraag vooral een vrijblijvende offerte aan en je hoort diezelfde week nog van ons. Praten over een samenwerking? Alles begint bij een kop koffie! Onze vakmensen denken graag met je mee!

Echte impact maken met
een visueel ontwerp?

Of je nu zelf een ontwerp aanlevert of ons aan het denken zet:
TintTotaal brengt jouw visueel ontwerp tot leven! Deel je wens of idee met het team en je hoort snel van ons!
Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl