Home / Portfolio / Gigawrap Voor Gig Hard Seltzer

GiGawrap voor GiG Hard Seltzer

Tegenwoordig is GiG Hard Seltzer, bekend van het sprankelende Seltzerwater, niet meer weg te denken uit de supermarkten. TintTotaal heeft niet één maar twee voertuigen voorzien van een Full body car wrap. De Ford Transit Custom en de Ford F150 zijn volledig gewrapt in de spetterende huisstijl van het booming bedrijf. Deze voertuigen zijn hun rijdende visitekaartje op de Nederlandse wegen! De gebruikte folie is een zelfklevend gegoten vinyl met glans en mat UV- en krasbestendig beschermlaminaat van Avery Series (Ford F150) en Grafityp (Ford Custom Transit).

Wat is Carwrapping?

Bij carwrapping wrappen we de auto in met professionele folie. Dit kan een full-colour bedrukte (verwijderbare) folie zijn met een reclameboodschap, maar ook een populaire matte kleur met aparte belettering behoort tot de mogelijkheden. Samen met GiG hebben wij gekozen voor een ontzettend gave optie waarbij hun bedrijfswagens die een bepaalde boodschap willen overbrengen. Bij TintTotaal bedrukken wij het vinyl op het zelf gemaakte ontwerp en is alles volledig op maat gesneden en gemonteerd.

Waarom zou je je auto wrappen?

Wrappen heeft één groot voordeel: de lak van de auto wordt beschermd door het zelfklevende vinyl. Wanneer de wrap wordt verwijderd, is de auto weer als nieuw! De full-color wrap wordt gelamineerd om het vinyl te beschermen en tegen verkleuring door UV-stralen. Je kunt ook kiezen tussen een glanzend of mat laminaat.

Hoe kan je anders opvallen dan een vet opvallende kleur te kiezen met jouw geweldige logo. De eigenaren waren ontzettend blij met deze GiGantische voertuigen. Laat jij ons weten als je ze hebt gezien?

Bij TintTotaal doen we alles op het gebied van signen, gevelreclame, autobestickering, raamfolie, print– en digitale reclame. Wij beschikken over een ervaren designteam met eigen studio, daarom leveren wij opdracht snel en gedetailleerd. Omdat het gehele proces binnenshuis plaatsvindt, kunnen we de beste prijs/kwaliteit garanderen.

Geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Full Body carwrap GiG Hard Seltzer

Echte impact maken met
een visueel ontwerp?

Of je nu zelf een ontwerp aanlevert of ons aan het denken zet:
TintTotaal brengt jouw visueel ontwerp tot leven! Deel je wens of idee met het team en je hoort snel van ons!
Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl