Home / Portfolio / Trajectbegeleiding Bij Fleetmarking

Trajectbegeleiding bij fleetmarking

Als u uw wagenpark wilt laten voorzien van belettering of zelfs laten wrappen bent u bij Tinttotaal aan het juiste adres, of het nu gaat om 3 of 100+ voertuigen.

303 Google reviews 4.8Ster icoonSter icoonSter icoonSter icoonSter icoon
Hoog kwaliteit materiaal
Vakkundige afwerking
15+ jaar ervaring

Wat is Fleetmarking?
Fleetmarking of fleet advertising is uw eigen wagenpark gebruiken als reclamedragers. Een wagenpark moet dan ook duidelijk en herkenbaar de huisstijl of advertentie uitdragen van uw bedrijf. Het is kostenbesparend en slim; zo draagt het wagenpark stevig aan bij de merkbekendheid en goede naam van uw bedrijf.

Fleetmarking is, zoals zoveel reclame uitingen, met zijn tijd meegegaan; waar vroeger het wagenpark werd voorzien van een logo aan de zijkanten en een telefoonnummer achterop worden door nieuwe technieken in de sign branche steeds vaker wagenparken omgetoverd door middel van gehele of gedeeltelijke car wraps, zowel (tijdelijke) wisselende fleetmarking als permanente. Om op te vallen op de weg kiezen veel bedrijven ervoor om flink uit te pakken als het om autobelettering gaat en het werkt; uw auto of wagenpark is zo immers een rijdend visitekaartje en zorgt voor duizenden visuele contacten per dag. U kunt het zo simpel of uitbundig maken als u zelf wilt! Fleetmarking houdt niet op bij alleen auto’s, denk bijvoorbeeld aan vrachtauto’s en bussen, maar ook trams, stadsbussen, helicopters, vliegtuigen, aanhangers, grondverzetmachines enzovoorts.
Bij fleetmarking van meerdere auto’s komt echter nog meer kijken dan het (her)bestickeren alleen. Qua logistiek moet alles ook op rolletjes lopen en moderne software en trackingsystemen helpen ons om een foutloze uitvoering te garanderen en nazorg te kunnen bieden bij eventueel schadeherstel na een ongeval.

Wat doen wij nog meer bij fleetmarking?
– Wij maken een prototype van het ontwerp zodat u op schaal kunt zien wat u kunt verwachten
– Het ontwerp wordt eventueel doorvertaald naar verschillende voertuigmodellen
– Wij zorgen ervoor dat de huisstijl op elk voertuig van uw wagenpark correct en consequent wordt geplaatst
– Wij houden een database met foto’s bij van alle voertuigen die bij ons beletterd worden
– Wij adviseren u over onderhouds- en reinigingsprogramma’s
– De voertuigen worden veilig in onze montageruimte beletterd en wij kunnen zorgen voor vervangend vervoer
– Eventueel kunnen de voertuigen op locatie worden beletterd, mitst het in een stofvrije, werwarmde (in de winter) ruimte kan gebeuren
– Wij verzorgen eventueel ook het verwijderen van de fleetmarking bijvoorbeeld als een leaseperiode is afgelopen

Kortom, wij begeleiden het traject van begin tot eind, of u nou het ontwerp voor uw fleetmarking bij ons laat verzorgen of het aanlevert; wij zorgen voor de bewaking van uw huisstijl, een zo veilig mogelijke omgeving, perfecte documentatie en snelle nazorg bij onverhoopte calamiteiten.

Tinttotaal werkt voor het car wrappen bij fleetmarking met cast vinyl van 3M en Avery. Zo kunnen we garant staan voor een mooie belettering met een levensduur tot 10 jaar, zelfs in de rondingen en lasnaden. Voor promotionele stunts gebruiken we removable (monomere) stickers, deze zijn voorzien van een makkelijk verwijderbare lijmlaag. Dit is ideaal voor kortstondige acties waarbij de sticker na de actieperiode weer makkelijk van het voertuig verwijderd moet worden.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op of kom langs in de showroom.

Wat hebben we uitgevoerd uitgevoerd

Michiel van Tinttotaal

Jouw hulpmiddel op het gebied van visuele communicatie

TintTotaal is een Visueel Print & Montagebedrijf met specialistische kennis. Perfectie is onze standaard. Wij garanderen 100% het best haalbare resultaat tegen eerlijke prijzen, waarbij we zoveel mogelijk gebruik maken van duurzame materialen.

Interesse in een van onze oplossingen? Vraag vooral een vrijblijvende offerte aan en je hoort diezelfde week nog van ons. Praten over een samenwerking? Alles begint bij een kop koffie! Onze vakmensen denken graag met je mee!

Echte impact maken met
een visueel ontwerp?

Of je nu zelf een ontwerp aanlevert of ons aan het denken zet:
TintTotaal brengt jouw visueel ontwerp tot leven! Deel je wens of idee met het team en je hoort snel van ons!
Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl