Home / Portfolio / Promotionele Car Wrap Voor Veronica Magazine

Promotionele car wrap voor Veronica Magazine

Gisteren deed Tinttotaal een gedeeltelijke car wrap op een Ford Kuga voor Veronica Uitgeverij ter promotie van de Veronica Superguide, een app die in december vorig jaar gelanceerd is. Met alle zenders en alle films en series on demand is kiezen best lastig. Superguide maakt het supermakkelijk. Zet de app op je smartphone of tablet en ontdek simpel en snel alles wat je niet wilt missen. In de app vind je naast een overzichtelijke tv-gids ook de juiste filminformatie, zowel van de films die op tv te zien zijn als de films on demand bij diverse aanbieders.

303 Google reviews 4.8Ster icoonSter icoonSter icoonSter icoonSter icoon
Hoog kwaliteit materiaal
Vakkundige afwerking
15+ jaar ervaring

De auto zelf was wit en alles wat rood is geworden is full colour gewrapt met de logo’s meegeprint. De logo’s op de voorportieren en motorkap zijn ook full colour geprint en uitgesneden maar apart geplakt, gedeeltelijk over het rode full colour gedeelte heen. Hiervoor gebruikten wij een polymeer printvinyl met beschermend glanslaminaat omdat het om een promotionele wrap gaat; na verloop van tijd gaat de wrap er (helaas) weer moeiteloos af omdat het een andere lijmlaag heeft dan de zogenaamde cast folies.

Binnenkort wordt Tinttotaal uitgelicht in Veronica Magazine in een special over car wrappen, wij houden u op de hoogte ­čÖé

Tips en weetjes voor als u uw auto wilt laten wrappen:

De voorbereiding: De auto dient eerst goed schoongemaakt te worden, vooral langs de randen van de rubbers en onder de rubbers. Nadat de auto met een autowasmiddel is gewassen wordt deze met water afgespoten. Ook erg belangrijk zijn de wielkasten, deze moeten goed schoonmaakt worden, ook aan de binnenkant; mocht dit niet gebeuren dan kan dit later voor problemen zorgen door water wat via de banden opspat. De auto moet daarna goed droog gemaakt worden, met name langs de randen. De auto dient helemaal vocht- en vetvrij te zijn. Wanneer dit niet het geval is kan de folie niet goed hechten. De auto mag niet vlak voor het wrappen in de wax gezet zijn, de auto mag dus niet met een wasmiddel met wax erin schoongemaakt worden. Wilt u uw auto laten wrappen? Hou dat dus in acht voor u de auto aflevert.

De montage: De handen van de wrap-monteur moeten schoon en vetvrij zijn, vaak wordt gewerkt met katoenen handschoenen aan. De optimale omgevingstemperatuur bij het aanbrengen van wrap folie is ongeveer 21 graden. Een montageruimte die verwarmd kan worden is noodzakelijk, in dit geval was dat geen probleem! Maar omdat het mooi weer is de overhead deur van de montageruimte openzetten is geen optie; de ruimte dient, ook bij simpelere autobeletteringen, zo goed mogelijk stofvrij te zijn.

Nabehandeling: De gewrapte auto mag de eerste 48 uur na oplevering niet gewassen worden. Daarna kan de auto gewoon gewassen worden en zelfs door de wasstraat.

Wat hebben we uitgevoerd uitgevoerd

Michiel van Tinttotaal

Jouw hulpmiddel op het gebied van visuele communicatie

TintTotaal is een Visueel Print & Montagebedrijf met specialistische kennis. Perfectie is onze standaard. Wij garanderen 100% het best haalbare resultaat tegen eerlijke prijzen, waarbij we zoveel mogelijk gebruik maken van duurzame materialen.

Interesse in een van onze oplossingen? Vraag vooral een vrijblijvende offerte aan en je hoort diezelfde week nog van ons. Praten over een samenwerking? Alles begint bij een kop koffie! Onze vakmensen denken graag met je mee!

Echte impact maken met
een visueel ontwerp?

Of je nu zelf een ontwerp aanlevert of ons aan het denken zet:
TintTotaal brengt jouw visueel ontwerp tot leven! Deel je wens of idee met het team en je hoort snel van ons!
Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl