Home / Portfolio / Explosieve Full Body Carwrap Voor Grenade

Explosieve full body carwrap voor Grenade

Voor Grenade, bekend van hun proteïne repen, hebben wij een Jeep Wrangler voorzien van een Full body car wrap. De off-road auto werd full color gewrapt in de huisstijl van Granade.nl. De gebruikte folie is een zelfklevend gegoten vinyl met een mat Grafityp laminaat.

Rijdend visitekaart

Bij carwrapping wrappen we in een full-colour bedrukte (verwijderbare) folie een reclameboodschap. Een ontzettend gave optie voor bedrijfswagens die een bepaalde boodschap willen overbrengen. Wij bedrukken het vinyl met elk gewenst ontwerp en volledig op maat.

Tegenwoordig is het ook populair om slechts een deel van de auto in folie te laten wrappen, bijvoorbeeld alleen de motorkap of het dak in een opvallende dierenprint. Wrappen heeft een groot voordeel: de lak van de auto wordt beschermd door het zelfklevende vinyl. Wanneer de wrap wordt verwijderd, is de auto weer als nieuw! De full-colour wrap wordt gelamineerd om de folie te beschermen en tegen verkleuring door UV-straling. U kunt ook kiezen tussen een glanzend of mat laminaat.

One way vision bestickering

Om het geheel af te maken hebben we het voertuig voorzien van een one way vision bestickering op de achterruit. Hierdoor kunnen nieuwsgierige ogen niet (volledig) naar binnen kijken, maar wel naar buiten van binnenuit. Deze zelfklevende polymeer folie uit de Orafol serie heeft een glashelder laminaat.

Hoe kun je anders opvallen dan door een gewaagde opvallende kleur te kiezen met je geweldige logo. Grenade was er erg blij mee en gaat deze wagen gebruiken voor zijn eigen marketingcampagnes. Laat jij het ons weten als jij de voertuig hebt gespot?

Bij TintTotaal doen we alles op het gebied van signen, gevelreclame, autobestickering, raamfolie, print– en digitale reclame. Wij beschikken over een ervaren designteam met eigen studio, daarom leveren wij opdracht snel en gedetailleerd. Omdat het gehele proces binnenshuis plaatsvindt, kunnen we de beste prijs/kwaliteit garanderen.

Geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Echte impact maken met
een visueel ontwerp?

Of je nu zelf een ontwerp aanlevert of ons aan het denken zet:
TintTotaal brengt jouw visueel ontwerp tot leven! Deel je wens of idee met het team en je hoort snel van ons!
Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl