Home / Portfolio / Loyens Loeff One Way Vision Folie

Loyens & Loeff | One Way Vision folie

Voor advocatenkantoor Loyens & Loeff hebben we alle ramen aan de voorgevel en het logo voorzien van One Way Vision full colour folie. In het kader van de Amsterdam Pride, van zaterdag 31 juli tot en met zondag 8 augustus, zijn de regenboogkleuren te zien aan de voorkant van het gebouw op de Zuidas. Daarnaast hebben wij de regenboogkleuren als striping toegepast op de achterkant van een BMW i3.

Bij TintTotaal adviseerden wij Loyens & Loeff om te kiezen voor One Way Vision folie. Deze folie kent namelijk vele positieve eigenschappen en brengt voordelen met zich mee. Allereerst kunnen voorbijgangers niet naar binnen kijken maar andersom zijn voorbijgangers wel te zien door mensen die zich binnen bevinden. Ook is er de mogelijkheid om een full-colour bedrukking toe te passen. Alle kleuren zijn mogelijk en dat is in dit project ook mooi terug te zien! Naast het feit dat de One Way Vision folie op maat kan worden ontworpen, is de raamfolie erg stevig omdat het materiaal is gemaakt van monomeer One Way Vision Orejat, glashelder transparant vinyl 3M Clear View.

De One Way Vision full-colour prints hebben wij bij TintTotaal volledig in-house ontworpen, geproduceerd, voorzien van een glashelder UV- en krasbeschermende laminaat en zijn door onze eigen specialisten geïnstalleerd.

Loyens & Loeff was razend enthousiast over het resultaat. Een tevreden klant telt immers voor twee.

Advies ontvangen over raambestickering, One Way Vision folie of gevelreclame? Neem dan contact met ons op.

Echte impact maken met
een visueel ontwerp?

Of je nu zelf een ontwerp aanlevert of ons aan het denken zet:
TintTotaal brengt jouw visueel ontwerp tot leven! Deel je wens of idee met het team en je hoort snel van ons!
Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl