Home / Portfolio / Lgbtq Regenboogvlag Bestickering Voor Atlassian

LGBTQ Regenboogvlag bestickering voor Atlassian

In het kader van de Amsterdam Pride heeft TintTotaal voor het softwarebedrijf Atlassian de LGBTQ regenboogvlag bestickerd op een 5 meter lange barblad en de 16 traptreden. Vanaf donderdag 4 augustus, zijn deze schitterende kleuren te zien voor de collega’s die gaan lunchen of borrelen op het kantoor in Amsterdam. Er is gebruik gemaakt van full colour zelfklevend monomeer vinyl. Dit materiaal heeft een beschermend matlaminaat waardoor het minder gevoelig is voor krassen en stof.

Het mooie is dat alle bestickeringen door TintTotaal worden gedrukt in de eigen ontwerpstudio. Zo weten we zeker dat de kleuren mooi uit de printer komen. De printers bouwen de kleuren op uit 4 kleuren inkt: Cyaan (blauw), Magenta (roze), Geel (geel) en Key (zwart), maar ze ondersteunen wel steunkleuren in Pantone (PMS). Als jij zeker wilt zijn van bepaalde kleuren in bijvoorbeeld een logo, is het raadzaam om het aan te leveren in Pantone zodat wij zeker weten hoe de kleur moet zijn. Als er geen Pantone waarde bekend is kunnen wij altijd een proefdruk maken die jij als klant kunt komen bekijken. Dit geldt echter niet voor foto’s, aangezien die bestaan uit RGB kleuren (rood, groen en blauw). Alle kleuren kunnen er anders uitzien op elk scherm, elke printer en elk materiaal. Tenslotte gebruiken de printers eco solvent inkten.

Bij TintTotaal doen we alles op het gebied van signen, gevelreclame, autobestickering, raamfolie, print– en digitale reclame. Wij beschikken over een ervaren designteam met eigen studio, daarom leveren wij opdracht snel en gedetailleerd. Omdat het gehele proces binnenshuis plaatsvindt, kunnen we de beste prijs/kwaliteit garanderen.

Geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Echte impact maken met
een visueel ontwerp?

Of je nu zelf een ontwerp aanlevert of ons aan het denken zet:
TintTotaal brengt jouw visueel ontwerp tot leven! Deel je wens of idee met het team en je hoort snel van ons!
Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl