Home / Portfolio / Bestickerde Heineken Geschenken

Bestickerde Heineken geschenken

Medewerkers van Multinational Heineken hebben voor twee (ex)collega’s gepersonaliseerde geschenken laten maken door TintTotaal. Met veel plezier kregen wij de eer om een reiskoffer en een biertap te voorzien van gepersonaliseerde bestickering.

Het ontwerp van beide geschenken zijn gemaakt in de studio van TintTotaal. Aan de hand van echte foto’s en een korte briefing over de ontvangers, konden de ontwerpen op maat worden gemaakt. In beide designs zijn door ons gemaakte avatars te zien van de twee collega’s.

De gepersonaliseerde Heineken reiskoffer bestaat uit diverse contourgesneden bestickeringen, met o.a. diverse logo’s en een foto van de collega’s die Theodora willen bedanken voor de prettige samenwerking. 

Ook de Heineken biertap is voorzien van gepersonaliseerde bestickering, hierbij is er gekozen om dat te doen met minder kleuren om de exclusieve uitstraling te behouden. De teksten op de tap bestaan uit de belangrijkste eigenschappen van het team én de vertrekkende collega: Akan.

De bestickering van de reiskoffer is verzorgd met zelfklevend polymeer hi-tack vinyl voorzien van beschermend glanslaminaat. Het beschermende glaslaminaat zorgt voor een langere levensduur en voor een mooie glanslaag op de stickers. Daarnaast is de bestickering van de biertap aangebracht met Oracal 551-090 zilver en 701 zwart glans.

Bij TintTotaal doen we alles op het gebied van signing, gevelreclame, autobestickering, raamfolie, print– en digitale reclame. Wij beschikken over een ervaren designteam met eigen studio, daarom leveren wij projecten snel en gedetailleerd op.

Wij kunnen het gehele proces, van ontwerp tot uitvoering, binnenshuis uitvoeren. Mede daarom kunnen wij de beste prijs/kwaliteit verhouding garanderen. 

Geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

gepersonaliseerde-koffer

koffer-voorbereiding

Heineken-koffer-bestickerd

biertap-gepersonaliseerd

voorberiding-biertap

Heineken-biertap-bestickerd

Echte impact maken met
een visueel ontwerp?

Of je nu zelf een ontwerp aanlevert of ons aan het denken zet:
TintTotaal brengt jouw visueel ontwerp tot leven! Deel je wens of idee met het team en je hoort snel van ons!
Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl