Home / Portfolio / Stielgroep Doosletters

Stielgroep Doosletters

Voor Stiel Groep maakten wij 2 sets lichtreclame.

303 Google reviews 4.8Ster icoonSter icoonSter icoonSter icoonSter icoon
Hoog kwaliteit materiaal
Vakkundige afwerking
15+ jaar ervaring

De doosletters zijn indirect verlicht Profiel 3; een aluminium gelaste doosletter gespoten in een 2 componenten lak in elke gewenste RAL-kleur en voorzien van een Acrylaat bodem. Doosletters Profiel 3 lichten aan de achterzijde uit, waardoor een corona om de letter wordt gevormd. Dit resulteert in een zeer exclusieve uitstraling. Omdat de doosletters hier tegen een damwand gemonteerd moesten worden hebben we ze voorzien van een rondom 2cm grotere achterplaat van Dibond zodat de weerkaatsing van het indirecte licht mooi egaal blijft.

De beelmerken zijn uitgevoerd in Profiel 5 als vormbak; een aluminium gelaste vormbak gespoten in een 2 componenten lak in elke gewenste RAL-kleur en voorzien van een Acrylaat fond bevestigd d.m.v. een kunststof CAB-profiel. Doosletters profiel 5 lichten aan de voorzijde uit.

Wat hebben we uitgevoerd uitgevoerd

Michiel van Tinttotaal

Jouw hulpmiddel op het gebied van visuele communicatie

TintTotaal is een Visueel Print & Montagebedrijf met specialistische kennis. Perfectie is onze standaard. Wij garanderen 100% het best haalbare resultaat tegen eerlijke prijzen, waarbij we zoveel mogelijk gebruik maken van duurzame materialen.

Interesse in een van onze oplossingen? Vraag vooral een vrijblijvende offerte aan en je hoort diezelfde week nog van ons. Praten over een samenwerking? Alles begint bij een kop koffie! Onze vakmensen denken graag met je mee!

Echte impact maken met
een visueel ontwerp?

Of je nu zelf een ontwerp aanlevert of ons aan het denken zet:
TintTotaal brengt jouw visueel ontwerp tot leven! Deel je wens of idee met het team en je hoort snel van ons!
Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl