Home / Portfolio / Lichtreclame De Koning Events

Lichtreclame De Koning Events

303 Google reviews 4.8Ster icoonSter icoonSter icoonSter icoonSter icoon
Hoog kwaliteit materiaal
Vakkundige afwerking
15+ jaar ervaring

Op het nieuwe pand van De Koning Party & Events monteerde TintTotaal een drietal lichtreclame objecten. Aan de voorkant en zijkant van het pand het logo in RVS goud spiegel profiel 3 doosletters met indirecte verlichting. Midden op de voorkant van het pand een grote doorgestoken lichtbak in de vorm van het beeldmerk bestaande uit een vormbak met doorgestoken acrylaatvorm waar ook weer RVS goud spiegel op is verlijmd. Op deze manier krijgt ook de bak een subtiel verlichtingseffect omdat de verlichting alleen langs de randen van het acrylaat naar buiten schijnt, bovendien geeft de doorgestoken vorm een fraai 3D effect aan de vormbak.

Wat hebben we uitgevoerd uitgevoerd

Michiel van Tinttotaal

Jouw hulpmiddel op het gebied van visuele communicatie

TintTotaal is een Visueel Print & Montagebedrijf met specialistische kennis. Perfectie is onze standaard. Wij garanderen 100% het best haalbare resultaat tegen eerlijke prijzen, waarbij we zoveel mogelijk gebruik maken van duurzame materialen.

Interesse in een van onze oplossingen? Vraag vooral een vrijblijvende offerte aan en je hoort diezelfde week nog van ons. Praten over een samenwerking? Alles begint bij een kop koffie! Onze vakmensen denken graag met je mee!

Echte impact maken met
een visueel ontwerp?

Of je nu zelf een ontwerp aanlevert of ons aan het denken zet:
TintTotaal brengt jouw visueel ontwerp tot leven! Deel je wens of idee met het team en je hoort snel van ons!
Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl