Home / Portfolio / Signing Kantoor Escher Cloud

Signing kantoor Escher Cloud

Voor het IT-bedrijf Escher Cloud, heeft TintTotaal ervoor gezorgd dat er diverse reclamedisplays te zien zijn op hun kantoor in Amsterdam. Eerder leverden we bijvoorbeeld magneetborden en zandstraalfolie raambestickering voor de ramen van het kantoor. Nu is het bedrijfslogo ook te zien op een enkelzijdige ronde lichtbak met freeslogo Arcrylox voorzien van RGB LED’s en een afstandsbediening.

Het freeslogo heeft een afmeting van 78 bij 80 en 8 cm. De zijkanten hebben de kleur wit RAL 9010 en de voorkant de kleur opaal wit verlijmd met Acrylox wit van 8 mm. Het materiaal bestaat uit een aluminium body, opaalplaat en Acrylox wit. 

De doosletters zijn vervolgens voorzien van high power LED modules. Dit zijn lampen van hoge kwaliteit die, zoals de naam al doet vermoeden, zeer krachtig zijn. Ze gaan Escher Cloud nog herkenbaarder maken, zodat mensen dit logo niet snel zullen vergeten. De verlichte gevelreclame is goed voor zo’n 60.000 branduren en zal dus nog lang hun kantoor blijven sieren.

Bij TintTotaal doen we alles op het gebied van signen, gevelreclame, autobestickering, raamfolie, print– en digitale reclame. Wij beschikken over een ervaren designteam met eigen studio, daarom leveren wij opdracht snel en gedetailleerd. Omdat het gehele proces binnenshuis plaatsvindt, kunnen we de beste prijs/kwaliteit garanderen.

Geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Echte impact maken met
een visueel ontwerp?

Of je nu zelf een ontwerp aanlevert of ons aan het denken zet:
TintTotaal brengt jouw visueel ontwerp tot leven! Deel je wens of idee met het team en je hoort snel van ons!
Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl